Велес

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.151
Поени од реакции
83.885
Ја слушнав дека некој од "браќава" биле тие шо тепале а тепаниот бил таксист..Колку е вистина незнам а имало и пукање
Точно. Од Бузалково се. Неќеле да му платат на таксистот, па го претепале (бидејќи не се откажал од парите).

POS-51

Infinity Driver
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.411
Поени од реакции
445
:) Само за тепачки се зборува

Член од
8 ноември 2009
Мислења
263
Поени од реакции
146
кога веќе се вади оружје се користи....., а ако се сака да се плаши со него некого ке си помине како таксисто!!!

M

MrzaRules

Гостин
Значи тие што го истепале се од Бузалково,таксистот одбил да ги пренесе на некоја дестинација и тука започнала расправијата.За да истера до крај таксистот земал ловџиска пушка и се обидел да се пресмета со нив.Прво вербално па потоа и физички продолжила расправијата при што се слушнал истрел кој завршил во паркирана кола во близина.Таксистот бил кутнат на земја од двајцата селани и бил претепан..

B

Black Guard

Гостин
:) Само за тепачки се зборува
Бидејќи живее стока мора да има тепачки,ама не можам да ги објаснам самоубиствата со терминот стоки...ќе додадам интелегентни стоки,арно ама од Велес има се раѓа и по некој "Изрод" со памет чат пат.

Член од
17 јули 2008
Мислења
704
Поени од реакции
260
Бидејќи живее стока мора да има тепачки,ама не можам да ги објаснам самоубиствата со терминот стоки...ќе додадам интелегентни стоки,арно ама од Велес има се раѓа и по некој "Изрод" со памет чат пат.
A што па к*р ти бараш во темава ако сметаш дека живеат стоки во Велес.

B

Black Guard

Гостин
Де Дееее не биди толку ЕМО и сам знаеш дека тоа е факт!

Јас ја имав среќата да бидам пола велешанец,значи некој мутант кој се дели од другите и кој официјално доаѓа до заклучок и како мутант може да забележи дека во велес живее стока и чат пат по некоја амеба.
--- надополнето: 15 март 2012 во 19:07 ---
A што па к*р ти бараш во темава ако сметаш дека живеат стоки во Велес.
Ова не е литературно-Мисирков се превртува во гробот,немојте така.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.151
Поени од реакции
83.885
...Јас ја имав среќата да бидам пола велешанец,значи некој мутант кој се дели од другите и кој официјално доаѓа до заклучок и како мутант може да забележи дека во велес живее стока и чат пат по некоја амеба...
Среќа што само ти ја имаш таа супериорна моќ на точно забележување.

...велам среќа, а мислам среќа за нас останатите што само од една уста слушаме вакви небулози.

Член од
17 јули 2008
Мислења
704
Поени од реакции
260
Де Дееее не биди толку ЕМО и сам знаеш дека тоа е факт!

Јас ја имав среќата да бидам пола велешанец,значи некој мутант кој се дели од другите и кој официјално доаѓа до заклучок и како мутант може да забележи дека во велес живее стока и чат пат по некоја амеба.
--- надополнето: 15 март 2012 во 19:07 ---
Емо?Луѓе такви како што нарекуваш ти има секаде,а ако луѓето ги класифицираш во глобала а не како поединци тогаш си многу заостанат.Чим толку ти смета тоа зошто воопште кажуваш дека си полу-Велешанец и коментираш на темава,никој не те праша што мислиш за Велешани,тие бош муабети задржи си ги за тебе.

B

Black Guard

Гостин
Среќа што само ти ја имаш таа супериорна моќ на точно забележување.

...велам среќа, а мислам среќа за нас останатите што само од една уста слушаме вакви небулози.

Прочитај ја целава тема маченце па спореди ја со онаа за другите граој...и на крај краеви не за џабе и евреинот избегал од велешанец-почитувајте ги старите мудрости,добро е што велес има и интелегенција доказ за тоа се еден кочо рацин на пример и низа други..ама како што кажав тие се црните овци во стадото.
--- надополнето: 16 март 2012 во 12:57 ---
Емо?Луѓе такви како што нарекуваш ти има секаде,а ако луѓето ги класифицираш во глобала а не како поединци тогаш си многу заостанат..
Де бе човеку ЕМО мислев на твојата реакција не дека си ЕМО..боg да чува

Чим толку ти смета тоа зошто воопште кажуваш дека си полу-Велешанец и коментираш на темава,никој не те праша што мислиш за Велешани,тие бош муабети задржи си ги за тебе
Не грешка си-Не ми смета бе...се гордеам со тоа капиш??

Секој си го сака родниот крај а јас сум тука роден.

А сега седи бе не ме знаеш.

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
Се реконструира Младинскиот парк. Се отстранија старите и деградирани дрвја, и се подготвува теренот за нови цветни насади и дрвца.
Вработените од работната единица Паркови на ЈКП Дервен деновиве го исчистија и задниот двор на Гимназијата, а го расчистија и шутот што со години се трупаше со изградбата на новата црква.
По раскопувањето на почвата во Младинскиот и задниот двор на Гимназијата, ќе следува пролетното сеење на трева и зеленило. Почвата се раскопува и се подготвува за поставување на системот за наводнување.
Вработените пак од Работната единица Комунална хигиена се задолжени за собирање на сметот и непотребното зеленило и исечените гранки. Комуналното претпријатие планира во Младинскиот парк да засади многу дрвја и зеленило, различни видови на садници и сезонско цвеќе. Младинскиот парк ќе биде поврзан со училишниот двор на Гимназијата и на тој начин ќе се создаде едно поголемо зелено катче, каде младите ќе можат да ги поминуваат слободните минути во денот.

Ова од лисица. мк

http://www.lisica.mk/statija/19848

Многу ми се свиѓа. Одамна беше запустено. Топ ке биде местово
Се е убаво ама којзнае да чува ете направија и фонтана во младински, унатре се бањаат фрлаат шо ке им текне ги виткаат шипките за водата да тече настрана....иначе супер ке биде..баш прееска поминав низнего..

korka

Голтар
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.027
Поени од реакции
435
opasot da ne go najdoa
nekoja novost da ne ima za detevo???

С

Само Човек

Гостин
темава е сомнабулизам,КУРЛЕ
--- надополнето: 19 март 2012 во 17:51 ---
темава е сомнабулизам,КУРЛЕ избричи очи и пак кажи колку е..

Kajgana Shop

На врв Bottom