Велес

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Море,море...воа убиствава,почнаа според плански и точно одредени акции да ги прават.....не е ко порано да извади пиштол да испука и да се кае.....туку пази,ставање у ѓепек,носење во некоја пустелија...после тоа перење на багажникот за да се исчистат трагите.:eek:

Па ни Квентин Тарантино не би можел оваква акција да замисли.

M

Moon Child

Гостин
Море,море...воа убиствава,почнаа според плански и точно одредени акции да ги прават.....не е ко порано да извади пиштол да испука и да се кае.....туку пази,ставање у ѓепек,носење во некоја пустелија...после тоа перење на багажникот за да се исчистат трагите.:eek:

Па ни Квентин Тарантино не би можел оваква акција да замисли.
http://sitel.com.mk/dnevnik/makedonija/tatko-i-sin-kidnapirale-veleshanec-pa-zaboravile-kade-go-skrile

Еве го кој е.

Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.379
Поени од реакции
1.968
Мршниче е воа, а тие шо го тепале/утепале не разбрав кој се и зошто го тепале/утепале..Ако знае некој нека каже

B

Black Guard

Гостин
Наводно претходно ја запалил колата на таткото и синот пред година,а потоа ја тепал ќерка му повеќе пати-телото е пронајдено кај пармакот.

Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.379
Поени од реакции
1.968
Наводно претходно ја запалил колата на таткото и синот пред година,а потоа ја тепал ќерка му повеќе пати-телото е пронајдено кај пармакот.
o_O

Ако е така си го барал, а и си го добил.

M

MrzaRules

Гостин
абе он многу одамна си го бара ама сега се најдоа мажи да го скршат...такви локал "мафијаши" како него ги има со тони во велесов

B

Black Guard

Гостин
Мислам дека имаше прекар опашот и е добро познат на МВР,секако по кривични дела не по крводарителство и бил наркозависник...детево учеше во благој кирков ако не се лажам.

Штета млади животи...ма ова не е нормално ете ти безбедност сред фреквентно место те тепаат и ставаат во гепек па после кај свети Петар.

korka

Голтар
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.027
Поени од реакции
435
Мислам дека имаше прекар опашот и е добро познат на МВР,секако по кривични дела не по крводарителство и бил наркозависник...детево учеше во благој кирков ако не се лажам.

Штета млади животи...ма ова не е нормално ете ти безбедност сред фреквентно место те тепаат и ставаат во гепек па после кај свети Петар.
nema vrska bezbednost tuka
policijata ne moze da gi zapre nekoj sto namislil da go resi
ako im nanesuval golema steta na lugeto i ako ne mozele tie od bezbednosta da im pomognat normalno e deka ke si go zemat zakonot vo stapski race
zalosno e ama toa e realnosta
koga imate stetnici vo domot kako sto se gluvci muvi i ostanati stetnici ke najdete nacin da gi resite
zal mi e mlado dete ali ete toa e toa
so 2 kubika zemja go resija

Член од
8 ноември 2009
Мислења
263
Поени од реакции
146
Жално е вака што се случува во овој наш град, меѓутоа и родителите на настраданиот требало да му дадат воспитување дека спрема poслабите луѓе не треба да си ја мери силата, далеку дека го оправдувам тоа што го направиле, ама и за нив морало да постои сериозна причина зошто пристапиле кон волку драстично решение.......

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.813
Има некој инфо за овоа денес?
Спод тоа што прочитав дека го тепале во строг центар,пред луѓе....мислам дека многу голема работа заебал.....пошто никој за ситна работа не би претепувал човек на толку прометно место.

Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.379
Поени од реакции
1.968
Ја слушнав дека некој од "браќава" биле тие шо тепале а тепаниот бил таксист..Колку е вистина незнам а имало и пукање

Kajgana Shop

На врв Bottom