Велес

A

AnFem

Гостин
Па не мора во петок, нека биде сабота или недела.
На крај краева, знаете да избегате од школо за глупост, зошто да не и за ова?

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Па не мора во петок, нека биде сабота или недела.
На крај краева, знаете да избегате од школо за глупост, зошто да не и за ова?
Не дека неможе да ме ослободат,ама неделава сум на два три пати запишам и не ми е згодно да и викам на класната,а за викенд не сум во Велес,али ако се собереме екипче нема да зафркнам 100%!

Nymphadora

Емоцинално незрело џубре
Член од
2 февруари 2009
Мислења
986
Поени од реакции
1.672
романтик беше тоа покрај езерцето? ако е не ми одговара. Нешто по накај центар. Ова Да Винчи кај се наоѓа?
Романтик ти е покрај езерото да.. и имаат стварно добри пици.... а Да Винчи ти е во градот.. сега како да ти објаснам... има една фонтана .. горна фонтана ја викаме.. местото иначе се вика ара ако веќе прашуваш некој прашај каде е ара и ќе те насочат.. е сега од ара или од таа фонтана ќе тргнеш надоле и од десна страна има згради.. во приземјето на зградите има 2 ресторанчиња.. пабови како и да е.. нема да го промашиш убаво се гледа си пишува. Ако не ме свати со објаснувањево :D еве ти нивна страна.. имаш таму и мапа.. имаш и мени и се можеш да видиш што те интересира :)
http://davincispub.mk/PagesMk/ContactMk.aspx

ITK

Член од
10 октомври 2008
Мислења
1.107
Поени од реакции
51
Што понуди има низ Велес за нова година?

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
нешто ќе се спрема по плоштад изгледа чим тезгите се ваму набутани но ја избегавам таква прослава на отворено :гик:

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
абе велешани шо се деси со тоа топилницата кај вас.. ке ја отвараат пак или слабо

M

Moon Child

Гостин
нешто ќе се спрема по плоштад изгледа чим тезгите се ваму набутани но ја избегавам таква прослава на отворено :гик:
Ќе има да, само незнам што точно.

Него Велешани, да не знае некој низ градов некој курс за шивачки дали има? Конфекција не ми спомнувајте само.:)

Kajgana Shop

На врв Bottom