- Член од
- 12 август 2010
- Мислења
- 2.890
- Поени од реакции
- 906
Јас би одел,ама Петок е и нема кој да ме ослободи од школо...Има расположени хумани велешани да се организираме за акцијава????
Јас би одел,ама Петок е и нема кој да ме ослободи од школо...Има расположени хумани велешани да се организираме за акцијава????
За облека да донесам ќе помогнам 100% за друго незнам зависи дали ќе имам време..Има расположени хумани велешани да се организираме за акцијава????
Не дека неможе да ме ослободат,ама неделава сум на два три пати запишам и не ми е згодно да и викам на класната,а за викенд не сум во Велес,али ако се собереме екипче нема да зафркнам 100%!Па не мора во петок, нека биде сабота или недела.
На крај краева, знаете да избегате од школо за глупост, зошто да не и за ова?
На Романтик.. и во Да ВинчиИмате ли добра пица у ве, кај може да ја најдеме
романтик беше тоа покрај езерцето? ако е не ми одговара. Нешто по накај центар. Ова Да Винчи кај се наоѓа?На Романтик.. и во Да Винчи
Романтик ти е покрај езерото да.. и имаат стварно добри пици.... а Да Винчи ти е во градот.. сега како да ти објаснам... има една фонтана .. горна фонтана ја викаме.. местото иначе се вика ара ако веќе прашуваш некој прашај каде е ара и ќе те насочат.. е сега од ара или од таа фонтана ќе тргнеш надоле и од десна страна има згради.. во приземјето на зградите има 2 ресторанчиња.. пабови како и да е.. нема да го промашиш убаво се гледа си пишува. Ако не ме свати со објаснувањево еве ти нивна страна.. имаш таму и мапа.. имаш и мени и се можеш да видиш што те интересираромантик беше тоа покрај езерцето? ако е не ми одговара. Нешто по накај центар. Ова Да Винчи кај се наоѓа?
zlatovo go najdoa li?????
ili pak nie obicnite smrtnici ne znaeme nisto
dzabe li se slusaa grmotevici od miniranje
sigurno kamen ne kopaa ne se ulavi
sto se zboruva ili toa za toa kako i sekogas?????
Ќе има да, само незнам што точно.нешто ќе се спрема по плоштад изгледа чим тезгите се ваму набутани но ја избегавам таква прослава на отворено