Велес

B

Black Guard

Гостин
Улава работа што да ти кажам само брлав човек купува храна која знае дејка не контаминирана,а за газдите не знам ниту ме интересира на крај краеви така ќе биде минимум 20 години.
--- надополнето: 19 ноември 2011 во 20:17 ---
ако си од велес ќе ја знаеш но ако неси џабе ќе правиме муабет
--- надополнето: 18 ноември 2011 во 18:08 ---
Знам како е,многу добро ја гледам реалноста која тера на повраќање.

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
Знам како е,многу добро ја гледам реалноста која тера на повраќање.
абе пријателе какво повраќање шо ти е тебе значи луѓето имаат во план да инвестираат 150 милиони во обнова на фабриката од која најголем дел ќе биде за филтрација и заштита на околината во која загадувањето ќе биде на најниско ниво друга работа уште една локација не одобруваат граѓаните за нова фабрика за био дизел во близина на оризари (за оваа незнам многу и неби коментирал )
- епа пријателе ако неќете 30 000 денари во кој јас сум убеден дека фабриката ќе ги нема истите услови како порано онда одете франкфурт , виена полнете им ги затворите или на брод пола велес како што е

korka

Голтар
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.027
Поени од реакции
435
Kako na pitijadava
se nakrkavme li se napivme li?????

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Каде чоек може да се запише да тренира Кик Бокс?

StarScr3am

Ѓавол
Член од
22 септември 2009
Мислења
798
Поени од реакции
219
Кој им е проблемов шо ќе ни ги мењаат имињата на улиците?!?! Добро нормални се колку трошоци ќе ни потегне сето тоа?!
Ќе бидат сменети Марксова, Енгелсова, Првомајска, Игманска и уште некои не разбрав точно кои... Сеа ако ја живеам на една од овие улици а живеам, треба да вадам нов пасош, нова лична карта, изводи и ред други документи и сето тоа треба да го направи цело мое семејство. Имаат ли мозок бе, кој ќе ми даде мене пари за нов пасош/лк/извод итн, пред 2 месеца го вадев за шо?! Ќе фанам на марс ќе се исселам:cenzura:
треба да се наполни државната каса!!

StarScr3am

Ѓавол
Член од
22 септември 2009
Мислења
798
Поени од реакции
219
И како ќе се наполни државната каса од мењавање на име на улица?
да и во тоа сум сигурен !! колку што имам информации од близок пријател дека по човек (ако ги има скоро сите документи ) треба да се плати некаде по 4000 денари !! ај сеа ти види дали е ефтино !!! дали се исплаќа да се менуваат улиците !! тие се дел од историјата како во еден пост кажа Велешанец дека може во Словенија е забрането името Тито ама иимињата на улиците не се сменети !! ова со менувањето почна од Велес ,а што ќе биде ако случајно им текне на слепците од Скопје?

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.479
Поени од реакции
6.848
да и во тоа сум сигурен !! колку што имам информации од близок пријател дека по човек (ако ги има скоро сите документи ) треба да се плати некаде по 4000 денари !! ај сеа ти види дали е ефтино !!! дали се исплаќа да се менуваат улиците !! тие се дел од историјата како во еден пост кажа Велешанец дека може во Словенија е забрането името Тито ама иимињата на улиците не се сменети !! ова со менувањето почна од Велес ,а што ќе биде ако случајно им текне на слепците од Скопје?
ја имам информација од близок пријател дека нема да се плаќа, и додека не истечат документите ќе си важат со стари улици.
Нема потреба од ставање на извичници на крајот на реченица, не ја прават официјална изјавата ако ставиш извичници на крајот, само ја прават по смешна кога ќе испадне дека грешиш.

StarScr3am

Ѓавол
Член од
22 септември 2009
Мислења
798
Поени од реакции
219
ја имам информација од близок пријател дека нема да се плаќа, и додека не истечат документите ќе си важат со стари улици.
Нема потреба од ставање на извичници на крајот на реченица, не ја прават официјална изјавата ако ставиш извичници на крајот, само ја прават по смешна кога ќе испадне дека грешиш.
пријателе со по протоколи улицата со стари имиња не постои туку сега улицата ги носи новите имиња. Документот тебе не ти е валиден бидејќи ако те отворат на компјутер таа адреса не постои, а тоа ти е исто како да правиш фалсификат документ. И ако некој те ти побара идентификација ако те побара во станица ќе добие повратна информација дека ти имаш невалидни податоци и притоа има законско право да те прати на суд со кривичната под пазуви.

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.479
Поени од реакции
6.848
пријателе со по протоколи улицата со стари имиња не постои туку сега улицата ги носи новите имиња. Документот тебе не ти е валиден бидејќи ако те отворат на компјутер таа адреса не постои, а тоа ти е исто како да правиш фалсификат документ. И ако некој те ти побара идентификација ако те побара во станица ќе добие повратна информација дека ти имаш невалидни податоци и притоа има законско право да те прати на суд со кривичната под пазуви.
Пријателе, МВР ги чува старите адреси не се секирај, нема никакво влијание мењавањето на адреси. И да те запрат и да те проверуваат по адреса(а нема пошто ги знаат напамет) одма ќе те најдат во компјутер.

B

Black Guard

Гостин
Ало ЕВРЕИ:vozbud: ќе се собереме ли во име на хуманоста и да донираме алишта оти стварно има луѓе на кои им требаат???

korka

Голтар
Член од
25 септември 2008
Мислења
1.027
Поени од реакции
435
zlatovo go najdoa li?????
ili pak nie obicnite smrtnici ne znaeme nisto
dzabe li se slusaa grmotevici od miniranje
sigurno kamen ne kopaa ne se ulavi
sto se zboruva ili toa za toa kako i sekogas?????

Kajgana Shop

На врв Bottom