Велес е често,досадно место но што низ него ќе пројдеш ти.Блеснува сонце и како од сон се будат велешките фраери,суќничка кратка и сите се зверат,а ништо подобар не сум ни јас,така мала и слатка ко бајадера сите би те лапнале во сласт.
Има една сторија за во велес да раскажам и ќе раскажам но тоа ќе биде напишано во книга,за овој човек со големо срце има се и сешто во велес но најубаво е кога си сам и така не е осветлено многу и сите ѕвезди се гледаат,многу е убаво кога шетав сам.Се прошетав низ велес никој не ме знаеше,ми се расипа колата дур дојдов до таму се запознав со газдата на гламур,стоунс,заедно со мојот најдобар другар си правевме филмови,таму живеат неговите братучеди сега една братучетка негова се омажи,и ме викаше да идеме да и честитатаме но немавме време работа,одмори се фатија и ајде периодов ќе тргнеме да ја видиме неговата шарматна братучетка,па ќе наминеме со точаци 56 км пат 2 шишиња вода под рака,за назад со воз и супер ќе се прошетам,се надевам дур го имам времево слободно ќе се шетам низ сите градови низ македонија затоа што во скопјево се е тапа.