R
Razorblade Kiss
Гостин
Тогаш тие не се фраери,туку се очајни домаќини.
А велешките фраери се држат до блузата _во _пантолони стил.
А велешките фраери се држат до блузата _во _пантолони стил.
Тоа од многу олово тежиме, па да има рамнотежа мора некој некого да држи. кој за рака, кој... :kesa: белешанки,абе ај поздрав :pos2:Бев викендов на гости во Велес. Ту, шо факман жени беа тоа Велешанките.
Едно корзо ко на црвен тепих на Оскар авордс да шеташ.
И многу ми беше интересно што си шетаа фатени за рака. Две женски, три, четири, си одат и се држат за рака.
?
Објасни ми го поимот факман, ја го знам ама незнам според твоа дефиниција шо значи.Бев викендов на гости во Велес. Ту, шо факман жени беа тоа Велешанките.
Едно корзо ко на црвен тепих на Оскар авордс да шеташ.
И многу ми беше интересно што си шетаа фатени за рака. Две женски, три, четири, си одат и се држат за рака.
?
А ти па искусен знаеш да кажеш, нели?Објасни ми го поимот факман, ја го знам ама незнам според твоа дефиниција шо значи.
Тоа шо се држат за рака е знак дека пројавуваат бисексуални афинитети, затоа и Дарк Ангел не ти одговори соодветно иако и самата се прокламира као таква.
Нема женско во Велес до 17-18 години шо не сака да допре друго женско за дундето, претпоставувам дека сите шо се држеле за рака биле на таа возраст.
Него зошто не се пријави за Велешката собиранка чим си била у Велес викендов? :nenene:
snif напиша:Објасни ми го поимот факман, ја го знам ама незнам според твоа дефиниција шо значи.
Тоа шо се држат за рака е знак дека пројавуваат бисексуални афинитети, затоа и Дарк Ангел не ти одговори соодветно иако и самата се прокламира као таква.
Нема женско во Велес до 17-18 години шо не сака да допре друго женско за дундето, претпоставувам дека сите шо се држеле за рака биле на таа возраст
Еве оргинал велешанец,главна карактеристика им е Се знаат,ама буквално се:wink: и фали ме усто оти ќе те раскинамsnif напиша:Па да ти кажам на толку фатени дундиња знам.
Чим немаш видено излези и добро погледај,сигурно ќе видиш некои,ама само треба да излезеш:wink:snif напиша:Исто така знам дека не се криев у твоето маало, Шорка.
Него чим ти толку знаеш шо не објасниш зошто се држат за рака на таа возраст? Ја постари неам видено.
Моја теорија, шо ти е гајле тебе од каде е и зошо ми вришти.1.Господине психијатар само во Велес ли девојчињата се држат за рака?:retard
2.Теоријава дека држењето за рака на девојки е поради бисексуланите склоности ти Вришти :wink: (го има ова дробено по темите,слободно читни нешто пред да тропаш од ракав)
3.А претпоставката дека сите што се држеле за рака се на таа возраст...замисли пак грешиш од мојата генерација уште се држат за рака (вклучувајќи ме и мене) а не се лезбејки,ни бисексуалки.Гарантирано :wink:
Од каде па ти ПА знаеш дека јас незнам и дека не е точно?Еве оргинал велешанец,главна карактеристика им е Се знаат,ама буквално се:wink: и фали ме усто оти ќе те раскинам
Случајно да не живееш у Скопје у последно време?Чим немаш видено излези и добро погледај,сигурно ќе видиш некои,ама само треба да излезеш:wink:
Да де и ние ради тоа ќе идеме секој викенд!офф топик:
СкајДог, Брн84, Гижо, Саладин и Тончи... аххх што ви направија овие Велешанки... не жалам за тоа што нема да дојдам со вас вечер, убаво поминете си. Јас ветувам дека од следниот месец кога ке се постабилизирам малце скоро секој викенд кога ке бидам слободен ке доагам во Велес да му правам друштво на Скај Дог, додека го служи воениот рок.
ОфОф
Леле ама ми ја направи,ме закопа:retard Јас се извинувам на мојата лоша проценкa,судејќи по твоето објаснување,еве ќе се поправам...snif знае СЕ и Сета ја разбира
Он
Велешани секогаш знаат се,едни од најизживеаните луѓе на планетава се.Нели Велешани?