la-loca
Immortal...
- Член од
- 24 јули 2009
- Мислења
- 2.545
- Поени од реакции
- 1.252
Во 2 (14h) мило...:salut:У колку точно ќе се чекаме кај жани?
Во 2 (14h) мило...:salut:У колку точно ќе се чекаме кај жани?
само ако сакаш...Мене ме примате ли?
Па штом прашав ваљда не сакам .само ако сакаш...
не ме тепај само :pos2: не го напишав јас тоа лол ... поздрав!:helou:Па штом прашав ваљда не сакам .
Не те тепам, јас сум многу мирна.не ме тепај само :pos2: не го напишав јас тоа лол ... поздрав!:helou:
Знам дека си многу мирна и те сакаме бе :wink:...Дојди, колку повеќе толку поубаво...Не те тепам, јас сум многу мирна.
И најфино си прашав.Ама ако не ме сакате не идам:cry:.
Да се преброиме...
1.Даркхарт
2.инфектед
3.ајсбој
4.ла-лока
5.ilija^veles
Ајде бе малце сме одвојте барем саат-два да се збереме повеќе,ебаве колоквиуми секако ќе предремете на кајгана тоа време
8.IceManAndov6.изненадувањето
7.сталкер4е (не е сигурен ама повеќе е за)
Добло бате само те молам немој да ме тепаш8.IceManAndov
9.BlackOut
10.Македонец(не е сигурен)
Тие сме,толку сме....во 14 часот пред жани оти ќе има маање
Мора да се споделат импресии.Леле сте се прибрале дома и одма на форум, срам ве било зависници едни!!!
Се беше ок само што келнерот ми го направи кафето благо.Требаше да му го вратам.
А и организаторката не дојде!Предлагам на наредната собиранка она да биде главна тема за реметење (за промена) !!!
:pos2::pos2::pos2::pos2: Ќе ја биде и тааЛеле сте се прибрале дома и одма на форум, срам ве било зависници едни!!!
Се беше ок само што келнерот ми го направи кафето благо.Требаше да му го вратам.
А и организаторката не дојде!Предлагам на наредната собиранка она да биде главна тема за реметење (за промена) !!!