Велес

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Богами голманот што бранеше на вчерашниот натпревар беше камен, а иначе брат му брани за Превалец ?
Бранеше за Превалец, сега брани за Бабуна( Мартолци) во истата лига и за КМФ.Велес ( мал фудбал).
Како кадет/младинец/ бранеше за Вардар ама имаше , т.е му најдоа проблем за висината, демек бил низок за голман.

Сега повремено брани и за Македонија футсал ама некња не беше земен дури ни во првите 3 голмани.

Инаку за предлогов, ако сум слободен доаѓам.

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Ајде еве ја ке почнам договарање ( си го дозволувам тоа само поради добро организираната претходна собиранка од моја страна) Ок дали се согласувате во сабота на 19.12.2009 да се собереме негде кај 2 часот? збирно место се знае кај Жани...чекам на согласност...

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
абе не се замарај секако тука во градов никој не го разбира поимот НАВИВАЊЕ така да не планирам да се замарам околу тоа...туку имам еден предлог...сакате ли да се собереме пред нова година онака за викенд кафенце,муабети,ладење да се запознаеме тие шо не се знаеме...онака релаксирано...
Јас ти кажав тебе и на мсн јас сум ЗА. Ако бидам слободен(а најверојатно ќе бидам)тогаш мене обавезно да ме рачунате:)

Ајде еве ја ке почнам договарање ( си го дозволувам тоа само поради добро организираната претходна собиранка од моја страна) Ок дали се согласувате во сабота на 19.12.2009 да се собереме негде кај 2 часот? збирно место се знае кај Жани...чекам на согласност...
Соглсасноста од мене е добиена:)
1.la-loca
2.Iceboy
Пишујте се одоздоле да знаеме колку народ сме:)

I

InF3cTeD

Гостин
Јас ти кажав тебе и на мсн јас сум ЗА. Ако бидам слободен(а најверојатно ќе бидам)тогаш мене обавезно да ме рачунате:)

Соглсасноста од мене е добиена:)
1.la-loca
2.Iceboy
Пишујте се одоздоле да знаеме колку народ сме:)
3.дарк харт
4.инф3ктед

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Мене не ми пасува датумот,имам доста колоквиуми неделата шо следува,така да оставам наредна прилика:smir:Знам,смрдено сум :)

I

InF3cTeD

Гостин
Мене не ми пасува датумот,имам доста колоквиуми неделата шо следува,така да оставам наредна прилика:smir:Знам,смрдено сум :)
Штета неможам да дојдам.
Вие двајца толку ли не можете да одвоите 2 саата ебаве тоа...
Ај бе кажи :vozbud:
Шо е воа крижи мижи ли? :vozbud:
не кажувам!!ќе видите...интересно изненадување :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom