Велес

А

Ајсшутер

Гостин
не бе шо ти е...за кој кур бев се дерев само незнам...за некој опаши шо поима немаат од фудбал...па и публикаа како на театар мамицата нивна!!!

ФФМ МАФИЈА!!!
Незнам кај си се наоѓал али само во кошот горе што навивавме другите гледаат Ѓумуш и не гледаат Фудбал туку ги гледаат тие што навиваат!

аралампие-ффм
велија-футсал нели така беше работава?

инаку, гледам со мартин сте биле, горе доле поставава на нашите и имаше ли од снупи некое манекенче?
Немаше никој од Снупи бар како што глеав, мали се тие.. овие поголеми беа знам 9-ката беше Велешанец, само 1-2 има од Велес во тимот, и не верувам да е Велија таму пошто автобусот беше од ФФМ.

I

InF3cTeD

Гостин
Незнам кај си се наоѓал али само во кошот горе што навивавме другите гледаат Ѓумуш и не гледаат Фудбал туку ги гледаат тие што навиваат!

Немаше никој од Снупи бар како што глеав, мали се тие.. овие поголеми беа знам 9-ката беше Велешанец, само 1-2 има од Велес во тимот, и не верувам да е Велија таму пошто автобусот беше од ФФМ.
па и ја бев горе бе :vozbud::vozbud:а имаше тројца од Велес...Ранготов,Жарко и Кире баварецот

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
И јас бев таму горе џабе се деревме ко улави во театар да бевме повеќе ќе се зборуваше во публика. Инаку ко шо кажа Инфектед од Велес само тие тројца беа. Кире мислам дека ниеднаш не влезе, Џаре играше додека не го удрија по нога, а Ранготов најмногу од сите играше.
П.С. Христов се изврза на утакмицава ама нема врска:kesa:

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
И јас бев таму горе џабе се деревме ко улави во театар да бевме повеќе ќе се зборуваше во публика. Инаку ко шо кажа Инфектед од Велес само тие тројца беа. Кире мислам дека ниеднаш не влезе, Џаре играше додека не го удрија по нога, а Ранготов најмногу од сите играше.
П.С. Христов се изврза на утакмицава ама нема врска:kesa:
Се океј шо сте се дереле ко улави, не ми е јасно зошто уствари утакмицава е Македонија - Србија, вие пеете Фак Хелас, смрт за Албанци, ако не па во составов наш имаше и Албанци. :tapp:

...беЗвеза...

I

InF3cTeD

Гостин
Се океј шо сте се дереле ко улави, не ми е јасно зошто уствари утакмицава е Македонија - Србија, вие пеете Фак Хелас, смрт за Албанци, ако не па во составов наш имаше и Албанци. :tapp:

...беЗвеза...
па ако незнаеш грците и албанците сакаат да ја уништат МАКЕДОНИЈА и ме заболе ако имало албанци во тимот...го мразам секој шо сака да ме уништи како МАКЕДОНЕЦ

Поздрав

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
па ако незнаеш грците и албанците сакаат да ја уништат МАКЕДОНИЈА и ме заболе ако имало албанци во тимот...го мразам секој шо сака да ме уништи како МАКЕДОНЕЦ

Поздрав
Абе сакај си ја ти, и јас ја сакам Македонија, е сеа ако си голем ПАТРИОТ тоа е друга работа. :wink:
Сепак треба да размислиш со трезна глава, како ќе го издржат играчите(Албанци)на МАКЕДОНИЈА тој притисок ако некој од публика ти скандира такво нешто. Наместо да се пее за Србите, за тоа 14ката гомното шо го замолкна цел Ноу Камп кога даде гол:pos2: вие за Грците и Албанците сте се фатиле.

П.С Кој ви беше воџа ? :)

Едит: Поздрав

I

InF3cTeD

Гостин
Абе сакај си ја ти, и јас ја сакам Македонија, е сеа ако си голем ПАТРИОТ тоа е друга работа. :wink:
Сепак треба да размислиш со трезна глава, како ќе го издржат играчите(Албанци)на МАКЕДОНИЈА тој притисок ако некој од публика ти скандира такво нешто. Наместо да се пее за Србите, за тоа 14ката гомното шо го замолкна цел Ноу Камп кога даде гол:pos2: вие за Грците и Албанците сте се фатиле.

кажав погоре шо и како и не планирам пак да објаснувам...а шо е битното кој ни веше воџа???

А

Ајсшутер

Гостин

Имаше и за Србите песни не се секирај, капитенот на Србите 1.40 а игра како ненормален, струја беше инаку Јолдашот од Којник беше воџа :)

I

InF3cTeD

Гостин
абе не се замарај секако тука во градов никој не го разбира поимот НАВИВАЊЕ така да не планирам да се замарам околу тоа...туку имам еден предлог...сакате ли да се собереме пред нова година онака за викенд кафенце,муабети,ладење да се запознаеме тие шо не се знаеме...онака релаксирано...

Па едно време воџава погласен беше од сите заедно.:pos2:
абе незнам колку го разбираш навивањето како поим...нормално е воџата да биде погласен....воџа е...шо пее он пеат сите...а има песни каде што воџата прв вика па после него сите...отвори јутуб и гледај следи малце.

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
Имаше и за Србите песни не се секирај, капитенот на Србите 1.40 а игра како ненормален, струја беше инаку Јолдашот од Којник беше воџа :)
Ѓоре ? :)
Kриво ми е за брат му шо не го земаа за репрезенрација ( аце јолдашот), ќе избранеше 3 пати подобро од нашиов али јбг, тоа е ...

А знам шо песни имаше, на таа трибина беВ.
Јако беше кога почнаа" Цела сала педерииии ..:vozbud:"

А

Ајсшутер

Гостин
Ѓоре ? :)
Kриво ми е за брат му шо не го земаа за репрезенрација ( аце јолдашот), ќе избранеше 3 пати подобро од нашиов али јбг, тоа е ...

А знам шо песни имаше, на таа трибина беВ.
Јако беше кога почнаа" Цела сала педерииии ..:vozbud:"
Богами голманот што бранеше на вчерашниот натпревар беше камен, а иначе брат му брани за Превалец ?

I

InF3cTeD

Гостин
ај бе доста со тоа дај кажете сте за идејана погоре или не...ебаве тоа шупците :pos2:

Kajgana Shop

На врв Bottom