Велес

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
на боки 13 ќе играле стриптиз некои цури... вистина е воа или?
Па пишува дека ќе имало изненадување. Сега или ќе играат стриптиз некои, или не дај боже он ќе игра:)

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.506
Поени од реакции
6.945
Па пишува дека ќе имало изненадување. Сега или ќе играат стриптиз некои, или не дај боже он ќе игра:)
мора да има изненадувања! само боки ако е кој ке отиде? ние го мразиме оти е педер, босанците па свинско не јадат :)

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
мора да има изненадувања! само боки ако е кој ке отиде? ние го мразиме оти е педер, босанците па свинско не јадат :)
Е шо викаш и ти......не е една беља....триста триесет и три се :):toe:

Ај кој сака да сподели доживување за тоа како си поминал на Бокица наш:vozbud::vozbud:

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
^ Имам план наскоро (недела- две) пак да дојдам, па те барам тогаш обавезно. :)
еј многу машки се собравте за средбава викајте ме и мене женско, да ви штрчам малце ( не само со полот туку и со убавина)

А

Ајсшутер

Гостин
Македонија - Србија 1:2

Велешани во салата изгледа гледаа Шехерзад поглупа публика немам видено, ебати мрзите!

I

InF3cTeD

Гостин
Македонија - Србија 1:2

Велешани во салата изгледа гледаа Шехерзад поглупа публика немам видено, ебати мрзите!
не бе шо ти е...за кој кур бев се дерев само незнам...за некој опаши шо поима немаат од фудбал...па и публикаа како на театар мамицата нивна!!!

ФФМ МАФИЈА!!!

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.506
Поени од реакции
6.945
не бе шо ти е...за кој кур бев се дерев само незнам...за некој опаши шо поима немаат од фудбал...па и публикаа како на театар мамицата нивна!!!

ФФМ МАФИЈА!!!
аралампие-ффм
велија-футсал нели така беше работава?

инаку, гледам со мартин сте биле, горе доле поставава на нашите и имаше ли од снупи некое манекенче?

Kajgana Shop

На врв Bottom