Со задоволство. Ако не примаат таму, на коњ сме. Туку не ви се иде у Русија, а? Некако неќете таму да работите? Не сте будали, со долари и евра в џеб, Русија ја воспевате. Лажете прост народ, као демек некој ви верува. Русите не ја сакаат Русија, бегаат во Србија, Турција... За Русија, Кирил и Методи се бугарски просветители. Информирајте се.Има авиони и до Берлин, Франкфурт, Брисел... ако не ви чини слободно заминете, никој не ве држи со сила тука.
За брзо време ќе молиме у Русија да отидеме...Европа и САД одат у провалија, не ли гледаш што се случува?Со задоволство. Ако не примаат таму, на коњ сме. Туку не ви се иде у Русија, а? Некако неќете таму да работите? Не сте будали, со долари и евра в џеб, Русија ја воспевате. Лажете прост народ, као демек некој ви верува. Русите не ја сакаат Русија, бегаат во Србија, Турција... За Русија, Кирил и Методи се бугарски просветители. Информирајте се.
Ова. Немаат проблеми да убиваат православен народ во огромни бројки. А главните советници на Путин, ликови што често ги споделува - со доста машкести изјави, и нашата драга Кајгана, можиш да ги сетиш уште по имината - Кадир, идел од Казак-стан. Ќе го убиел Елон Маск. Нека се сотрат и двајцата иф ју еск ми. Има и овде во Европа такви мигрирани Руси. Муслимани. Нивниот најпознат модел (шпиун) на запад се вика Ирина Шеикисламова. Тоа говори се за овие - мрш.Русија ти е земја што го гази христијанството, а дава потстрек на џихадисти.
Тие исламисти, Чеченци за време на чеченската војна имало денови кога убивале и по 120 Руси цивили. Тие запленија хеликоптер на втората армија во свет, неписмените нека се едуцираат, фотки постојат. Епа затоа тоа говедото Кадиров седи со психопатот Путин. Не е поарен и Путин. За 10 години бројот на муслимани во Русија ќе биде над 30%. Со војнава тоа ќе се случи порано. Просекот во Чеченија е по 6 деца, а во Русија 1.5. Тие што ја поддржуваат руската инвазија на Украина, за мене се пропаднати ликови. Единствен успех им е што се радуваат на некоја војна. А секој ден слушам „руските сили напредуваат кај Бахмут“, така веќе 6 месеци и мислиш Африка ја освојуваат, а Бахмут не е ни во првите 50 украински градови по големина. мајавте се у пилече груди дечки, тоа ќе ви остане ( за русофилите де). Украинска жена има поголеми тестиси од македонски русофил.Ова. Немаат проблеми да убиваат православен народ во огромни бројки. А главните советници на Путин, ликови што често ги споделува - со доста машкести изјави, и нашата драга Кајгана, можиш да ги сетиш уште по имината - Кадир, идел од Казак-стан. Ќе го убиел Елон Маск. Нека се сотрат и двајцата иф ју еск ми. Има и овде во Европа такви мигрирани Руси. Муслимани. Нивниот најпознат модел (шпиун) на запад се вика Ирина Шеикисламова. Тоа говори се за овие - мрш.
фати си ми местенце со време. Имате проблем со вид или се зезате? Таа држава ако не ја добие војнава, може и да се распадне, што од можен банкрот, што од микс демографија, каша попара. Свештарњак. Се има, Руси ќе нема. Капиш? Знаеш дека има тамо тон народи кои не се Руси и немаат ни допирна точка со Русот?За брзо време ќе молиме у Русија да отидеме...Европа и САД одат у провалија, не ли гледаш што се случува?
Арно ми е тука, не ми е гајле за Русија, кој оди кој не оди таму, поважна ми е Македонија.Со задоволство. Ако не примаат таму, на коњ сме. Туку не ви се иде у Русија, а? Некако неќете таму да работите? Не сте будали, со долари и евра в џеб, Русија ја воспевате. Лажете прост народ, као демек некој ви верува. Русите не ја сакаат Русија, бегаат во Србија, Турција... За Русија, Кирил и Методи се бугарски просветители. Информирајте се.
Не си фан на педофили а свршуваш на Америка, ова се вика оксиморон.Русија ме асоцираше на нешто далечно, сиромашно, заостанато. Фан на убијци, педофили не сум. Русија ти е земја што го гази христијанството, а дава потстрек на џихадисти.
Колега, последен пат кога проверив Кадиров беше од Чеченија а Казакстан не е во РФ, независни се уште од расформирањето на СССР. Некако елементарни познавања немаш од областа на темиве што ги отвараш.А главните советници на Путин, ликови што често ги споделува - со доста машкести изјави, и нашата драга Кајгана, можиш да ги сетиш уште по имината - Кадир, идел од Казак-стан.
Се размножил?дуплирао се византијац
Амитоза.Се размножил?
ко че се расчитам сега за Русија и нејзините провинции АХХАХАХАХАХАХАХАХАХАКолега, последен пат кога проверив Кадиров беше од Чеченија а Казакстан не е во РФ, независни се уште од расформирањето на СССР. Некако елементарни познавања немаш од областа на темиве што ги отвараш.
Во ред е тоа, да почнуваш дискусии за да научиш нешто ново. Проблемот е што некако не ти успева (да научиш ништо ново).
Автоматски споено мислење:
Се размножил?