Веб дизајн помош (совети, трикови, алатки итн.)

V

VeniVidiVici

Гостин
Ја знам оваа, но сепак благодарам. Чудна работа ми се случува со сите овие темплејти, кога ќе ставам линк во vbulletin форумот што го имам никако не ми го прикажува.А онака со директна адреса работи топ. Ке пукнам уште малце.

Kir4e

OdPrilep Ebago
Член од
1 февруари 2007
Мислења
269
Поени од реакции
5
Ајде некој да ми каже некоја топ страна за Joomla 1.5.x templates. Сакам да сменам малце, но ми треба некој навистина топ темплејт... Сеа бесплатен да е нормално.
Однапред благодарам.
Ovde pobaraj www.rockettheme.com pa posle baraja po forumive za free download ... jas taka si pravam :)

Член од
1 февруари 2007
Мислења
408
Поени од реакции
15
a nekako nemoso nekoj program fleshot da sa zemde poso moze da se vidi samo flesot

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.441
a nekako nemoso nekoj program fleshot da sa zemde poso moze da se vidi samo flesot
Имаш еден куп flash grabber-и по нетов, побарај на Google.
А после ќе ти треба и flash decompiler, ако сакаш да го расклопиш и да го едитираш флешот...

CrazYMinD

Искусен Кајганџија
Член од
9 февруари 2009
Мислења
36
Поени од реакции
0
Дали некој ке можи да ми помогни како импортирам Player со playlist и search bar да има на мојата страна т.е. да можам да барам која песна сакам...доколку знае некој како би можело тоа да се направи нека помага.благодарам од напред.поздрав:salut:

Член од
13 декември 2008
Мислења
1.085
Поени од реакции
156
помош како да го направам таа слика што стои на табот до името на сајтот да не биде ваква

...

Член од
7 декември 2009
Мислења
133
Поени од реакции
8
јQuery (јavascript библиотека со која можеш да направиш што сакаш и да ставиш буквално какви ефекти сакаш). Околу познавањето на веб технологиите на другите членови нема да коментирам ;)

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Дечки дали е можно во Front Page, да се стави линк од Youtube, и линкот после да се гледа на страната што ја правиме ? Ако е можно, како се прави тоа ? :smir:

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
копирај го емблед хтмл од видеото и стави го на страната :):smir:

Член од
1 февруари 2007
Мислења
408
Поени од реакции
15
ми треба некоја скрипта со која ке мозам на мојот сајт ке ставам и посебен домејн ако треба да мозе да закацам 4 видео фајлови и фсмозе некој да ги гледа и симнува

Kajgana Shop

На врв Bottom