- Член од
- 9 март 2007
- Мислења
- 966
- Поени од реакции
- 52
ЛоЛ Брат Ај јас ке се регистрирам со AceBoy и ти клај ме админ на форумот ок ли да те видум или едитор на странта.оди на страната па види жими се ќе ви дадам и плус е моја
ако сакате да ве стаам админи или едитори кажете одма ќе ве ставам:salut:
ЕНТЕР vbmenu_register("postmenu_481094", true);35 а зошто???
Епа моја проценка ... обична но сепак солидна и функционална статична веб страна ... во врска со дизајнот , не е вложен кој знае каков труд , но врши работа ... позадинската слика некако не ми годи со целиот концепт , би ти препорачал нешто без слика (градиент или сл.) .... содржината и фонтот на текстот на одредени места е не доволно прилагоден и лесен за читање ...
Супер!www.kupikola.comAj kritiki za stranava
Ме мрзи сега да проверам, ама се надевам имаш скрипти што темелно го чешлаат она што го внесува корисникот во секое поле.. инаку, една линија код, и отиде базатап.с. и не забележав? имаш контрола администраторска на тоа што внесуваат на страната? пример да одобриш дали некој оглас ќе биде поставен на нет... или секој може да прикачи било што?
Хахахах.Ногу знае што е тоа скрин од админ панелот .А кути прво нема санси толку на еднс да напраде прво не знае со е хостинг а пота и VBulletin од згоре со 5000 поста Ако сум 11 оди моти на друзи филмаве ЕНТЕРЕНТЕР vbmenu_register("postmenu_481094", true);
WANTED
Регистриран: Feb 2007
Години: 15
Мислења: 195
:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
----
Аце шо ќе ти е админ, нека извади скрин од адин панелот :pos2:
незнам, што си знам за него си е... не му се мешам :pos2:Хахахах.Ногу знае што е тоа скрин од админ панелот .А кути прво нема санси толку на еднс да напраде прво не знае со е хостинг а пота и VBulletin од згоре со 5000 поста Ако сум 11 оди моти на друзи филмаве ЕНТЕР