Веб дизајн, ваши страни

[Marko]

Мочко
Член од
21 октомври 2007
Мислења
143
Поени од реакции
2
Ццц... по 100 пати треба да се објасни ? Темава е ВЕБ ДИЗАЈН, ваши страни. Значи вие да сте ја испрограмирале и дизајнирале страната, а не користење на PHP Fusion и некој темплејт.

mkdpro.AceBoy

Кајгана 24/7
Член од
14 јуни 2007
Мислења
520
Поени од реакции
13
[Marko];1033455 напиша:
Ццц... по 100 пати треба да се објасни ? Темава е ВЕБ ДИЗАЈН, ваши страни. Значи вие да сте ја испрограмирале и дизајнирале страната, а не користење на PHP Fusion и некој темплејт.
Точно е користиме PHP Fusion ама темплејтут е уд нас брат , извини :)

mkdpro.AceBoy

Кајгана 24/7
Член од
14 јуни 2007
Мислења
520
Поени од реакции
13
Член од
26 јануари 2007
Мислења
104
Поени од реакции
1
lele barem da si kazesh deka ti e zemen dizajnot, nikoj nema da ti sudi tuka, mnogu retki se lugeto koi znaat da napraat template za nekoja cms platforma. + Ako trgnam od ovoj aspekt:
mkdpro.AceBoy:Место каде ќе ги ставате сите програми за веб дизајн :).Ама и на мене ми требе некоја ама да не е пхп. !!! Мистичен: Самата тема и е од старт погрешно поставена друже. php не е програма за веб дизајн. mkdpro.AceBoy:izvini mislam na ova http://www.website.com/index.php :D
I ti si znael da pravish template za php fusion ?

[Marko]

Мочко
Член од
21 октомври 2007
Мислења
143
Поени од реакции
2
@nicotine

Океј е страната, ја поштуем, и PeenutsTeam воопшто. Супер сте дечки, само напред. ;-)

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
www.dubrovkinja.cjb.net
чекам критики, сугестии...
И покрај тоа што ти е готов темплејт, барем стави го на добар хост. (предлог www.mkd.net) и стави му домејн (за 10 евра .com.mk)

Не е лошо, но моментално имам катастрофа интернет, и, не мрда.. одвај ја отвори. Пробај да оптимизираш малку...

Warrior

Born to laugh
Член од
15 декември 2005
Мислења
375
Поени од реакции
3
И покрај тоа што ти е готов темплејт, барем стави го на добар хост. (предлог www.mkd.net) и стави му домејн (за 10 евра .com.mk)

Не е лошо, но моментално имам катастрофа интернет, и, не мрда.. одвај ја отвори. Пробај да оптимизираш малку...
Аплицирани е за ком.мк домен, ама знаеш како иде тоа преку марнет.
Предлог за не многу скап и стабилен хостинг, до кај 300 мб простор?

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=12039

Само има разлики во новите цени. Ова е пред 1 година. Провери ги страните.

Инаку, сепак мислам дека за оваа страна доволен е и бесплатниот 100 МБ простор кој ти го кажав погоре

Kajgana Shop

На врв Bottom