Веб дизајн, ваши страни

Член од
20 јули 2007
Мислења
52
Поени од реакции
53
Ова е супер, особено музиката и звучните ефекти (а исто така и како се проследени визуелно).

Ова како што рече и димитар, е повеќе од конвенционален веб дизајн, и е длабоко навлезено во сферата на уметност.

Одлично. Чекаме и други дела.
Не користам ништо повеќе од обични команди (аctions) во flash бидејки тоа и не ми е потребно, целата концентрација е насочена во превец на уметничкиот израз, визуелноста е исто така едноставна, подпомогната со звук кој само ја надополнува замислата.
Алал вера Лупо. Веројатно се занимаваш со ова, и веројатно добро заработуваш... само ептен се изнервирав кога видов дека исчезна една мува :) :violent1:
Напротив не се занимавам со ова, јас сум сликар, а ова ми е само хоби :) инече фино е што ви се допаѓа мојата работа :)

cYb3rc0re

~ место за реклама
Член од
3 мај 2005
Мислења
914
Поени од реакции
170
Некои од страниците ти се ок, користиш готов портал, си се потрудил и си ги направил. Последната, http://www.thesafer.com е апла темплејт.

Иначе, за дизајнот, скоро се е од готов скин (пр. тој што доаѓа со порталот, ама си изменил дел). Тоа важи и за флеш анимациите.

Генерално, 70% готово, 30% од тебе направено.

Член од
31 јули 2007
Мислења
1.580
Поени од реакции
39
Некои од страниците ти се ок, користиш готов портал, си се потрудил и си ги направил. Последната, http://www.thesafer.com е апла темплејт.

Иначе, за дизајнот, скоро се е од готов скин (пр. тој што доаѓа со порталот, ама си изменил дел). Тоа важи и за флеш анимациите.

Генерално, 70% готово, 30% од тебе направено.
Хехехе тотална грешка си thesafer воопшто не е темплејт додека за macedonianhotels franciza i theexpoonline користам JOOMLA тој сепак е опен сурс .... а го користам само програмирањето а дизајнот е 60% наш...
темплејтот за macedonianhotels на пример кошта 300 евра

види ... www.templateplazza.com

Бејко

unregistered user
Член од
14 ноември 2005
Мислења
222
Поени од реакции
1
Хехехе тотална грешка си thesafer воопшто не е темплејт додека за macedonianhotels franciza i theexpoonline користам JOOMLA тој сепак е опен сурс .... а го користам само програмирањето а дизајнот е 60% наш...
темплејтот за macedonianhotels на пример кошта 300 евра

види ... www.templateplazza.com
Цел сајт = прог. + дизајн = 50%+50%
го користиш само програмирањето, значи првиот дел топтан =50%
од дизајнот 60% -> 30% од вториот дел
50+30=80
значи претходниот критичар направи грешка
80% плагијат
20% сопствени вештини

Член од
31 јули 2007
Мислења
1.580
Поени од реакции
39
Епа незнам баш видете ги темплејтите на џомлата кои се користени ... ни тој што ги правел нема да ги познај...така да .....
а и како што напишав macedonianhotels темплејтот кошта 300ЕУРА

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Пере, од мене имаш поддршка... како и да е, во наши услови не вреди да земаш да правиш еден портал од НУЛА!!!

Еве отворив и тема за таа проблематика...

Член од
31 јули 2007
Мислења
1.580
Поени од реакции
39
Фала ... сепак јас сам си правам пхп скрипти зш тоа го учам на факултет ама џомла е светски прифаната скрипта...и нуде доста работи .... сеа си правам сопствен труд ... не за да заработам едноставно од шо сакам и тоа ми требе за на факултет... а тоа што викаат дека трудот не е мој....и кодот на џомла се менува и сум менувал...ама не ми смета :) мислења се тоа

cYb3rc0re

~ место за реклама
Член од
3 мај 2005
Мислења
914
Поени од реакции
170
Член од
31 јули 2007
Мислења
1.580
Поени од реакции
39
cYb3rc0re, Извини се консултирав со колегата кој е по дизајн..сепак било темплејт тој дизајн :)

Dr_ViRuS

DarkSide with green light
Член од
9 јануари 2006
Мислења
1.076
Поени од реакции
29
I eden dojde toj den i jas resiv da si pravam sajt pa cekam da dodje denot koga ke stigne i hosting paketo kako vi se dopaga http://tufekciev.com user demo pass demo

Kajgana Shop

На врв Bottom