Ваши кражби :)

Член од
2 март 2012
Мислења
93
Поени од реакции
56
Пред неколку недели украдивме пепељара од кафич... На едно другарче му се допадна многу и го викнавме келнерот го прашавме дали може да ја украдеме. А келнерот еден мрднат, ни вика брат ако не ве видат газдите и масата и столовите земете ги :D

P

puppete dolly

Гостин
еднаш со брачеда ми кога бев прво одделение негде украдовме 3 мастики...само за да видиме како е...и ептен ме гризеше совеста,му кажав и на мајка ми. и од тогаш ништо:icon_mrgr:

Член од
21 јули 2009
Мислења
876
Поени од реакции
462
Мастика кога имав 10-11 години.Прочитав во едно интервју, не знам кој беше имаше кажано дека украл само мастика еднаш во животот и ме инспирира и јас да пробам.За жал мастиката беше стара и едвај се џвакаше.........
Среќа не си прочитал интервју од некој затвореник што ограбил банка :D

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.508
Поени од реакции
4.387
Во Уса летово си крадевме стално со другар ми од магацинот кај што работевме.Не за друго да има што да се јаде:P

S

StormRage

Гостин
Последно шо сум крадел е селотејп од други плакати за да ги залепам нашите... не за друго, далеку беше продавницата а итно ни беше :D

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Крадам женцка невиност и срца!
Како Робин Худ.
Одземам од оние кои ја имаат (проверувам тричетири пати минимум) и потоа ги споделувам со оние кои немаат :)

Член од
1 јануари 2013
Мислења
312
Поени од реакции
363
Дали најдени пари се сметаат за кражба??Како и да е пред некој недела дена си најдов 100 денара на улица си се навалив без никој да ме види и си ги зедов,јбг ако не јас тогаш некој друг ќе ги собереше.

Член од
21 јануари 2013
Мислења
89
Поени од реакции
19
Пред неколку недели украдивме пепељара од кафич... На едно другарче му се допадна многу и го викнавме келнерот го прашавме дали може да ја украдеме. А келнерот еден мрднат, ни вика брат ако не ве видат газдите и масата и столовите земете ги :D
хахаххах дали може да ја украдеме хахаххаха зверој :pos:

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Ко мала често си поткраднував во продавница гумени бомбони, лудував по нив :icon_lol: Али еден ден мама ме начека со кесенцето Харибо и ме праша од кај ми се, а јас пошо не знам да лажам морав да и кажам од кај сум ги земала.Таков срам ме фати, кога ме однесе во продавницата кај чичкото за да му кажам и за да се извинам, што за малку ќе се подмочкав:icon_lol:
Сега на овие години, ми се дешава да си џапнам по некоја чаша од дискотека или кригла, што ми дојде тоа, не бирам:icon_lol:

L

.Lost Angel.

Гостин
Ко мала често си поткраднував во продавница гумени бомбони, лудував по нив :icon_lol: Али еден ден мама ме начека со кесенцето Харибо и ме праша од кај ми се, а јас пошо не знам да лажам морав да и кажам од кај сум ги земала.Таков срам ме фати, кога ме однесе во продавницата кај чичкото за да му кажам и за да се извинам, што за малку ќе се подмочкав:icon_lol:
Сега на овие години, ми се дешава да си џапнам по некоја чаша од дискотека или кригла, што ми дојде тоа, не бирам:icon_lol:
:pos::pos::pos::pos: Крадец кој краде а незнае да лаже одма го фаќаат :sneaky: научи малце да подлажнуваш инаку :D ќе биде многу занимливо :pos:

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
:pos::pos::pos::pos: Крадец кој краде а незнае да лаже одма го фаќаат :sneaky: научи малце да подлажнуваш инаку :D ќе биде многу занимливо :pos:
Сега сум каде-каде испраксирана за лажење у веза такви ствари:icon_lol: За криглата ништо не сум кажала дома, си ја чувам на сејф плејс, мама примети дека има 6 чаши + во креденец, ама не и текнало да праша:icon_lol:

L

.Lost Angel.

Гостин
Сега сум каде-каде испраксирана за лажење у веза такви ствари:icon_lol: За криглата ништо не сум кажала дома, си ја чувам на сејф плејс, мама примети дека има 6 чаши + во креденец, ама не и текнало да праша:icon_lol:
:pos::pos::pos::pos: Кригла зошто пак ова жити се? или од многу пиење па ти биле убава :sneaky:?

Kajgana Shop

На врв Bottom