Ваши кражби :)

Член од
13 декември 2008
Мислења
449
Поени од реакции
16
Како копиљ стално крадев од маалската продавничка и тоа се што ке ми дојдеше при рака, а сеа еднаш се еден другар кршење прозор у една продавница и си земавме цигари,скокови и нешто благичко :)

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Како копиљ стално крадев од маалската продавничка и тоа се што ке ми дојдеше при рака, а сеа еднаш се еден другар кршење прозор у една продавница и си земавме цигари,скокови и нешто благичко :)
Тоа е веќе озбилно и не ми се допаѓа :):)..

Абе не ми теќиња сега ама имам крадено праски, имам многу пенкала крадено од нашкола а и од кладилници..

Член од
13 декември 2008
Мислења
449
Поени од реакции
16
Абе најопасно :) според мене е сниман Italian job :pos2:

Г

Грејвдигер

Гостин
“Про Кредит Банка“ во центарот на Скопје, пред една недела со другари од Косово:pos2:

Како копиљаци често знаевме со другари да идеме да оперираме у некој маркет или продавничка, да си џапнеме се што ни треба и да не нема... Во школо стално бесплатно јадевме у сендвичари и сок пиевме, а еднаш цела кутиичка(бидејќи сеуште се местеше у дуќанот, ервејс и орбит беа во обична мала куттичка ставени) со жваки зедовме од продавница кај школо. И плус овошје што имам прибирано.

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
И јас имам кражби кога сум бил мал. Крадев од дома пари :icon_lol: А една случка што ми се случи кога бев мал, бев во дворот кај баба и дедо и се лулав на љуљашка и едно дете од нашата мала иде и ми вика ќе ти дадам пари сакам и јас малко да се полулам и јас викам добро. И типчето ми дава околу 500 ден. (јас не ни знаев колку пари се тие) а тој ги украл од дома парите кои биле на белешките за плаќање :pos: И после тоа му удриле една ,,масажа,, дома и им рекол каде ги дал парите и после неговата мајка идеше кај нас да си ги побара парите назад, а за таа случка мама и тато не знаеа. Имав настрана открадено од дома околу 400 до 500 ден. :smir: На крајот сестра ми им кажа каде ги кријам парите и на крајот добив и јас ,,масажа,, со вкус на коприва :) :)

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Денес чекајќи еден другар во кладилница ми се здосади и почнав да си прибирам пенкалца. :)
Едно 7-8 сигурно собрав. :)

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Koga odam na skolo na burek tamu pravo e kladilnicata flevam i zimame si penkalca:pos2:

Член од
15 ноември 2008
Мислења
153
Поени од реакции
9
Poslednite dvajca se strasni lopovi na penkalca ... :uvo:

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Пред 7-8 год. од продавницата кај мене во зграда, џопнав 2 Сникерс чоколадца.
А најсвежиот грабеж беше пред 4год. кога се враќав од град, кај мене во населба од една трафика, продавачот спиеше, ама јас му тропнав прво да се разбуди (тој не ме слушна:) ) и си земав една тортица од 5 ден. :tv:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Пред 7-8 год. од продавницата кај мене во зграда, џопнав 2 Сникерс чоколадца.
А најсвежиот грабеж беше пред 4год. кога се враќав од град, кај мене во населба од една трафика, продавачот спиеше, ама јас му тропнав прво да се разбуди (тој не ме слушна:) ) и си земав една тортица од 5 ден. :tv:
леле, требаше право каса:pos2:

J

JOEY JORDISON

Гостин
со другар ми пред една недела 1 пакетче еклери и 1 лименка спрајт :vozbud: :toe:

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Најголема кражба ни е со друштво кога украдовме пакет 2 литарски кока-коли.(6 кока коли беа) у 1 саат по полноќ. Беа оставени позади решетки, ние ја откинавме амбажалата и нормално една по една кока кола ги береше низ решетките. Мераци :) Исто така направивме и со 2 пакета Јафа. Се` друго е ситница и не вреди да се спомнува. (=

Член од
15 ноември 2008
Мислења
253
Поени од реакции
12
Само еднаш имам украдено.У 4то одделение беше.Украдов еден од оние детските печати од една книжарница :kesa: Немав пари во мене а мн ми се свиѓаше и си го земав :) Ама после тоа неможев цела вечер да спијам и другиот ден отидов го вратив без да ме забележат :vozbud: Преголема грижа на совест.:) Оттогаш неам ништо украдено.

С

Спенсер

Гостин
Само еднаш имам украдено.У 4то одделение беше.Украдов еден од оние детските печати од една книжарница :kesa: Немав пари во мене а мн ми се свиѓаше и си го земав :) Ама после тоа неможев цела вечер да спијам и другиот ден отидов го вратив без да ме забележат :vozbud: Преголема грижа на совест.:) Оттогаш неам ништо украдено.
иако не крадам...исто како Бад Грл, грижа на совест....премногу!:vozbud:

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
ептен ретко можеби сум украл нешто(мастики и сл.)

Kajgana Shop

На врв Bottom