Ваши кражби :)

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Продавничката кај школото е честа мета не само на моето дружтво туку на цело школо.Како што е два на два продавничкава ќе се набутаат 6 души и се ти се препушта на тебе.Колку можеш толку.Во тешка загуба се.Сеа конечно свати женава дека и крадат и сеа приметува ама не доволно.Колку само фанти иам украдено од таму.

tomislayer

Елегантно дебел =)
Член од
18 ноември 2008
Мислења
1.482
Поени од реакции
82
Секој викенд по некоја 2л Кока Кола х) Шо да праам, жедно друштво :)

Член од
14 јануари 2009
Мислења
15
Поени од реакции
2
Како не ви е срам да крадете бе, кога краде некој јас најмногу се нервирам :nerv::nerv:

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.005
Поени од реакции
12.630
Како не ви е срам да крадете бе, кога краде некој јас најмногу се нервирам :nerv::nerv:

Бате, просветли не, кој работи не те нервирет тебе?

Онтопик : Сливи, цреши, јагоди имам крадено. Ко мала, да се разбериме. :) По продавници никоаш неам крадено, али цел живот е пред мене, имат време :pos:

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Куче украдов. :kesa:
Пуста љубов кон живуљки. Многу беше слатко, а и не ги биваше за чување сопствениците. Ал на крај жал ми падна и го вратив.
За месец дена по бандери си го бараа, тогаш криво ми беше што не го задржав. :/

Член од
27 март 2009
Мислења
1.051
Поени од реакции
112
ко помал...туку 5то беф..пред 3 години..си седиме ние кај мене водвор со децава и поминува комбе...и едно бате вика ајде сокојте нека падна..ко то леблебии паднаа цели картони се отвори комбето....ние земај земај по цели картони...4 собрафме пред него ни караше ама избегафме...и 4 картони и мавнафме во 2 дена:pos2::pos2::pos2:

Член од
7 јануари 2009
Мислења
406
Поени од реакции
8
Па имам ко мал повеќе пати крадено од самопослуги од на пазар и сл. ама за среќа успешно поминувало:icon_lol:

Член од
16 април 2009
Мислења
55
Поени од реакции
6
kako pomal so eden bratucet vlegovme vo edna prodavnica vo koja sto prodavacot bas togas zborese na telefon.nie so 10 denari izbiravme sto da kupime jas sakav mastiki bratucedot pa smoki.jas si gi narediv mastikite v dzep i cekam da dozbori coekot i ovoj bratuced mi da plati.koga dozbora prodavacot mi vika sto stavi v dzep vikam niso i mu isfrlam eden noz sto go imav i mu velam deka nisto poveke osven nozot nemam v dzep.mi ja nardi toj rakata v dzep i ete gi mastikite a za belata bas togas vleze brat mi postariot i prodavacot mu kaza.posle morav na bratmi sekoj pat koga nemase pari da mu pozajmuvam da ne im kazi doma i tie pari toj nikogas ne mi gi vrakase.:helou::vozbud:

ЅОНЕ

сакам скопско
Член од
25 јануари 2007
Мислења
588
Поени од реакции
31
МВР ис вочинг ју:nenene::pos2:

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
ednas so bandata vlegovme u edna banka i odma izvadivme kalasite vikame pari ili zivot
i pusti stra eve ni dadoja
zeame parite i pali kombeto
gi skrivme parite u dupka
i posle gi delevme bratski
a i na siromai daavme
i taka.

Член од
10 април 2009
Мислења
337
Поени од реакции
16
Бев на зимување и еден другар се расфрлаше демек има многу пари и после остана со 50 денари и сакаше да ми шитне еден беџ али ја викам шо ке ми е поубав ке си купам и после го забораи у соба и ја си го дрпнав хаха ипак си го добив беспари x)

Kajgana Shop

На врв Bottom