Вашите пријатели на форумов

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.232
Лично се знам со над 50, со други 50 сум направил само здраво а има 10тина што само виртуелно сум ги видел. Од тие првите има голема бројка кои ми се многу добри другари и другарки. А за пријатели на Форум, не ни гледам кои ми се, повеќето сум ги аднал за дудлање а другите они ме поканиле. Не ми има врска тоа многу-многу...
 

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
18 пријатели знам лично само 3 девојчиња,другото незнам од кај ми се у пријатели. :)
 

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.650
Поени од реакции
9.855
68 пријатели дури сум имал. Мал дел од нив ги знам,најчесто другари што само се регистрирале на форумов и толку. Уште помал дел од тие 68 ги иам упознаено од форумов и сум останал у контакт ( или не сум ). И најголем дел не ги знам со некој само лаф муабет праам на мсн/фејсбук и така.
 
B

Borg_Drone

Гостин
Јебеш му матер, немам отворен профил веќе година и пол. :)))
Искрено, имам пријатели на профил, со некои сум бил и на собиранкиве, сега и немам толку време да присуствувам на такви „свечени“ настани.Работа, па факултет и така натаму, и кога ќе станам пак од спиење секој ден јово-наново........Со повеќето сум на здраво, тоа да не сум многу комуникативен тип во јавност, едноставно таков тип сум си, ама не сум ни злонамерен тоа уште помалку, и за да не наликува коментаров како оглас за „момче не-комуникативно бара девојка за весела дружба“ ќе речам од мене толку.
Што значи, имам пријатели, со повеќето сум на здраво во живо, на форум кога има теми сум зборувал со повеќето за темите, сме се надоврзувале во муабетите и толку....
 

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Имам 166 пријатели на форум, а официјално што сум напраила муабет и сум се видела со нив се околу 100тина..(ех што ти праат собиранки:icon_lol: ) Можда има и некои што ги знам ама не сум ги аднала, не се замарам со тоа, побитен ми е контактот во живо што се вика..:) Поблиски ми се негде околу 10тина души, али отворена сум за нови познанства секогаш кога се организираат собиранки:)
 

karlovic

имам срце ама имам и фрижидер
Член од
5 ноември 2010
Мислења
616
Поени од реакции
161
Здраво,
Јас имам 188 пријатели на форум и тоа докажува дека сум многу пријателска личност со толку пријатели.Нешто како Светомир со жена му Светлана и син им кој е во Света Гора. Од нив добар дел не ги знам,а тие што ги знам боље да не ги знам.Некои од нив се wоши,други премногу добри,трети се интересни,четврти нема кој да ги отепа. Не би сакала со име да ги наведувам за да не ме избришат од пријатели. Ми делуваа негативно,ме тераа да одам по кафани со сила ме тераа да пијам.
И ниту еден не ми е бивш или сегашен :icon_lol:
Да не сакаш да ти бидам ИДЕН..........пријател на форум?

Инаку јас имам само двајца(пријателки)до душа јас им испратив риквест да бидиме пријатели,ама не ги познавам во живо:(
 

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.255
Поени од реакции
2.241
Кај мене се 62ца! Со 20тина се знам! Со 2ца сум цимер(камо среќа да не сум:pos:), неколку другари од средно, неколку од факултет! Од војска немам другари на форумов!:icon_lol: Муабет имам со тие што се знам воглавно! Инаку тие што ги имам во пријатели воглавно сакам и да ги читам(т.е. нивните постови), да контрирам, афирмирам! Значи, ни оди муабетот! Останатите навиваат за Интер:back:
 

Беркут

Мрчатор
Член од
12 април 2010
Мислења
10.033
Поени од реакции
14.970
двајца колеги од факс :)
 
Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
никој не знам во живо од овде ,а иначе пријатели ми се jovce. и wallery
 

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.725
Моите пријатели од форумов се само КШК !
 

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
36.793
Поени од реакции
29.282
nov sum tuka ., nikogo ne poznava ., a sigurno ste i po nekoja godinka pomladi., ama tuka na forumov., so ateist nekako go vrtime muabetot., ., a tuka se i drugite shto., visat na rubrika igri., ., aha ima neshto i od filosofija ., aj pozdrav do site



aj malku odsabajle;)
 
Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.988
Oti, ti prestara si za Dambs?
Daj mu na covekot, ti nema ni da setis a nego mnogu bi mu znacelo :love:.
P. S znam deka e oftopik ama sepak imam samo dobri nameri. More ne dobri, najdobri, prenajdobri, preprenajdobri ;).
Тука ќе правиме драма и ќе бидеме онтопик. :sneaky:
И така темава е мртва.

Тоа нема да се случи. Нашиот однос е брат-сестра и така ќе си остане. Зошто? Тоа никого не треба да го интересира.

Прв пат кога стапив во контакт со Ирис сметав дека е некое размазено девојче. Ја имав приметено низ форумов, ама не и мавав рецка. Се закачивме на темата за феминизмот.

Мислев ќе јадам бан кога и пишав за да ја прашам за тоа врз база на што ги темели своите тези. Многу беше нервозна, но имаше фантастични аргументи. Па и цел ден загубив инаетење за еден случај дали било силување или не! :oops:

После ми се виде како фино девојче, паметно и културно. И тука почнавме да разглабуваме и други теми. Имаше волја за дебата, зошто да не.

Почнавме полека и со психологија, философија, историја, политика, медицина, право, литература, музика, спорт, многу за ковид... треба да барам низ разговорите за што друго.

Многу брзо го сложиме односот, иако се согласивме само за клонирањето и сега за дигиталните учебници.

Фантастична личност и фантастичен карактер. Видов дека негува пасија кон својата професија и затоа ја предложив за модератор. Ќе беше солиден модератор, ќе го покриваше полето на медицината.

Грото членови на форумов се навистина супер. Само јас сакам да сум анонимен и избирам да не споделувам работи од мојот личен живот на форумов. Затоа сакам дистанца, па дури и кога ми пишуваат ПП, се обидувам да не бидам личен. Преминав некои граници кои си ги поставив првиот ден кога се зачленив на форумов и мора така да остане. Но можеби и ќе отидам на некоја собиранка, има 20тина членови кои сакам да ги запознаам. Ќе видам.

Посебно ги ценам и оние кои имаат волја да посветат време и да ми направат некоја листа за гледање или читање. После разговараме за тој филм/серија или таа книга. И тука се покажа во одлично светло.

Знае дека жестината при дебатирање не се рефлектира и на нашиот однос. И се надевам дека ќе и се поклопат сите коцки во животот.

Уште еден долг пост со кој сакам да ја иритирам Бијонс која е многу љубоморна. На што, верувам ни самата не знае.

Сори @Aceso . :smirce:
 

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
17.791
Поени од реакции
21.202
Тоа нема да се случи. Нашиот однос е брат-сестра и така ќе си остане. Зошто? Тоа никого не треба да го интересира.
Ama ne ste brat i sestra tuku odnosot vi e takov. Toa e menliva kategorija ;).
Patem receno kolku saka neka e fantasticna, kolkava saka pasija neka ima ili karakter, prvo e zensko, a zensko ko zensko si ima potrebi. Priroda e toa.
 
Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.988
Ama ne ste brat i sestra tuku odnosot vi e takov. Toa e menliva kategorija ;).
Good one. (y)

Нема ништо да се промени. Само да разјасниме одредени работи затоа што и други членови почнаа да се интересираат за нашиот однос ПП.
Старите викаат "кај што има чад, има и оган". Тука има само искри кога дебатираме на било која тема.

И Педерчината (Зоки) бил тука. :(
Тролање на кубик ќе падне на моја сметка. Дар-мар сте. Педери. :coffee:

пи.ес. "Млад чоек" е релативна категорија. Ама ме издаде. :(
 

Kajgana Shop

На врв Bottom