Вашите пијани искуства :)

Член од
18 јули 2012
Мислења
132
Поени од реакции
47
за еден мој роденден бев нешто лута и на екс дрмнав чаши и после бев патос на подот. Другарка ми ми ја сушеше косата со фен, а после повраќањето ме однесоа да спијам во соба. Се разбудив сабајле, изеле и се и тортата без мене.
--- надополнето: 13 август 2012 во 09:45 ---
за еден мој роденден бев нешто лута и на екс дрмнав чаши и после бев патос на подот. Другарка ми ми ја сушеше косата со фен, а после повраќањето ме однесоа да спијам во соба. Се разбудив сабајле, изеле и се и тортата без мене.

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Еднаш после многу џин тоници, се враќам дома и од непознати причини, сум ја ставила црвената кошула во машината за перење. И гледам другиот ден, цела жица розеви гаќи! :pos::pos::pos:

Член од
5 март 2011
Мислења
844
Поени од реакции
825
да не знае човек од кај да почне.... од стриптис по кафичи и дискотеки по пуштање на братучетки најшесто одење дома без горен дел на облека најчесто и најдалеко стигнувам до ходникот каде силно треснувам на земја па мајками и таткоми едвај ме легнат во мојата соба а ако го поминам ходникот правец ми е спалната на мајками и татко ми каде ги замарам додека не се раздени и тие не отидат на работа и мн. др ке ми требааат најмалку барем три дена да ви казам се ..... инаку сум бил пијан скоро нис цела истоцна македонија каде за чуде не сум јадел ќотек од Кратово каде што еднас ке умрев за еден 1-ви мај таму во една планина ќе требасе со хилихоптер да ме донесат па преку Штип до Струмица али ај во некоја друга прилика да не ве замарам сега ... а и да инаку не сум многу лошкога сум пијан играм многу зборам средно и најважното ми се ебе како на магаре ;)

Член од
6 август 2012
Мислења
123
Поени од реакции
39
nikogas sum piela alkohol,no moite prijatelki za razlika od mene uzivaat vo jak pijalak,mnogupati se prasuvam dokolku se napijam nekogas kakva bi sum bila

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
nikogas sum piela alkohol,no moite prijatelki za razlika od mene uzivaat vo jak pijalak,mnogupati se prasuvam dokolku se napijam nekogas kakva bi sum bila
Епа не чекај, пробај па пушти ги да ти раскажат. :D Ова во случај да не се сеќаваш, ако се сеќаваш тогаш нема да има потреба ;)

Член од
5 март 2011
Мислења
844
Поени од реакции
825
Da tokmu taka.........
ne sakam alkohol no koga ke vidam natreskana zena sekogas se prasuvam kakva bi sum bila jas...
Iskreno mislam deka ke bidam haos zad onaa moja smirenost,bi se pojavila onaa losata jas bi bila losa ups....:D[/quote

Сигурно и за сексот си говерала така додека да пробас ... пробај напиј се нисто нема да ти биде мозеби ке ти се допадне како и сексот па да си продолжис само да ти кажам слаток грев е немозе да се мери со сексот али во помала количина и комбинација си секс немам зборови траба да пробаш па да ни казеш ;)

Член од
18 ноември 2011
Мислења
81
Поени од реакции
25
аии сите си кажувате па ае и ја да го кажам моето најголемо пијанство :D пред година дена заседнааеме со другарите пивце оно ова испиеееме по едно крали марко:D и мене малце ме фана и однеемаме пиење и што ке пиеме ае црвено вино ја незнам шо ми стана 2 чашки на екс црвено домашно вино и после 3мин никаков ме нема едвај сам си ојдел ок другарите ме однесоа мртов пијан заврашив на инфузија :Dупс после утредента коа ми текнуваше шо сум напраил ааии си реков од тоа повеке НЕ!

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.838
Врвот сум го достигнал два пати.
Прв пат во трета година средно, за нова година добро паметам дека испив во рок од 15 минути 7 пластични чашиња џин-боровница, потоа пиев црвено вино чисто, па потоа бело. Кога се прибрав дома беше околу 6 без 20 часот. Добро памтам дека легнав на двосед в дневна како што бев облечен по кошула и фармерки, а на троседот беше заспана сестра ми. Се си мислам како да си кашлав, па така по едно време ме разбудува сестра ми и ми вика станувај да се преслечиш. Сатот го погледнав беше 6 без 10, поминале само 10 минути, а јас околу мене си оставив траги бидејќи тоа кашлањето да не ти било кашлање, нешто друго било :)
Второто пијанство беше после првите колоквиуми од втората половина, се собравме на викендица, да пијаме демек ракија. Испивме со едно другарче по пола литар во рок од половина час, внатре мислам цревата ми се запалија. Налет друго добив и сончаница на кожава. И си одам сега дома, се договарам идиотов за в чаршија и викам на девојкава чекај ме во Апореа, пример беше 19 часот јас и реков во 22 сум таму. Одам дома горам сиот, и внатре и надвор. Се искапив и си реков че легнам да дремнам малку. Сестра ми ме разбудува, јас спијам кома. Едно време се подразбудувам, ко гледам 23.30 сатот (а пресно фатен тогаш со девојчево), одма се облеков и в чаршија се нацртав на свирка во 00:00. Таму го гледам седнало до братучед ми со девојката (среќа што ги нашло), и одам јас се правдам уште пијан бев у пм. Внатре имаше свирка, али како низ ехо ги слушав тоа инструментите. Си дојдов дома, се препив вода, другиот ден чинам уште ме држеше тоа ракијата до ноќта.
Оттогаш ракија јок, џин јок, потпивнувам винце, иако и од тоа некогаш сум бил потфатен али ништо страшно.

baksterski

Националист тип 500
Член од
22 февруари 2010
Мислења
431
Поени од реакции
277
После цела непреспана ноќ почнувам да пијам во 9, до кај 12 на пладне сум стуб, јадам, продолжувам со пиво не е добро да се меша, околу 4-5 почнува да ми дејствува како допинг, во 6 влегувам под туш, после долго време излегувам, убиен сум, заспивам 2 саата и ме разбудуваат околу 9, пиво од 2 л, излегувам во град, виски, после полноќ во 2 сум дома, немам мраз во фрижидер, чисто виски, јадам, пак виски, виски... не се сеќавам. Се разбудувам наредниот ден ноќта... Одкако пак се разбудив сфатив дека цели два дена во животов не ги помнам. Се изгубија. Листата е долга и не е фалење.

Kajgana Shop

На врв Bottom