Нема ни да го гледам воопшто првенството бидејки немам за кого да навивам.Само би сакал Чиле да стигне што подалеку поради Педро Моралес кој игра во Динамо Загреб.
Во ситуација коа ние не учествуваме си навивам за Србија пошто иам потекло од таму исто така си ја симпатизирам и Англија така да за овие две репрезентации сум...
Мојот фаворит е Бразил уште од мал си навивам за нив од времето на Роналдо кога им даде 2-3 гола на Германците у финале...
А така како други тимови навивам за Шпанија и Португалија кога играт со некој друг...
Btw Аргентина и Шпанија кој тим го имат... се мислам дека некој од нив ќе освои ама ќе видиме не ги отпишувам и Бразилците :wink:
Има разлика од, за кого навивам и кој ми е фаворит. Во случајов за жал тоа не ми е истата екипа. Навивам за Германија, но фаворит за освојување на првенството гледам во Бразил или евентуално Шпанија.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.