Вашиот идол во животот?

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
inace ja sum idol na pola Skopje, heheheheh 8) 8) :D :!: taka da znaete! (i nemojte da me citirate ke ve skrsam :wink:
sekoj so svoite nadezi pa i ti:helou:
LaMona, ако сакаш да цитираш одреден член притисни на копчето Цитирај под постот, не го копирај-пастирај изворниот текст рачно. :)

И да, гледај кога се пишувани постовите... постот кој што ти реши да го искористиш/да реплицираш е од 2005та година.

Добредојде на форумот и се надевам дека барем го прочита ова, па ќе се поправиш во иднина и ќе се навикнеш на форумот.

Поздрав

Член од
25 септември 2008
Мислења
18
Поени од реакции
0
LaMona, ако сакаш да цитираш одреден член притисни на копчето Цитирај под постот, не го копирај-пастирај изворниот текст рачно. :)

И да, гледај кога се пишувани постовите... постот кој што ти реши да го искористиш/да реплицираш е од 2005та година.

Добредојде на форумот и се надевам дека барем го прочита ова, па ќе се поправиш во иднина. :)
a da i sega cel te citiram...dobro e vaka???

a da i da se nadovrzeme na tie idoli...pa.....tesko e da e ima idol:salut:ne e ni ubavo

[Едитирано од модератор]: Споени се мислењата. Во иднина користи ја опцијата измени.

Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
a da i sega cel te citiram...dobro e vaka???
Да.

За да не бегаме и понатаму од темата, еве ти еден линк.
На тој подфорум ќе ги најдеш правилата, а истотака и некои совети за тоа како подобро да се снајдеш на форумот. И да, претстави се во темата наменета за тоа, за да видат форумџиите дека имаме нов член.

п.с.
Недозволено е да се пишуваат повеќе постови еден под друг, ако сакаш нешто да дополниш во веќепостоечкиот пост притисни на копчето измени и допиши тоа што си заборавил да напишеш.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Идол ми е тој што ја измислил религијата за да манипулира со простата раја!

Член од
5 јануари 2008
Мислења
532
Поени од реакции
614
Немам идоли. Имам само личности на кои им се восхитувам, но не се идентификувам и поистоветувам со нив.

Член од
23 март 2008
Мислења
685
Поени од реакции
165
Nada gurcinoska prof po ortodoncija na stomatoloskiot fax i dolggogodisniot principielen direktor Bogdanoski koj ucel na stomatoloski vo skopje znae.

Alex_DarklorD

Der Kaiser
Член од
1 октомври 2008
Мислења
298
Поени од реакции
8
Оливер Кан....... бестрашност и цврста војла на едно место

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Идол треба да биде човекот кој јас најмногу го почитувам .Значи сам себе сум си идол....

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
едно време (до шесто одд) ми беше еминем ... а сега идол сум си сам на себе... јас сум си јас никој друг ничија копија.... и тачка

Kajgana Shop

На врв Bottom