RealGirL
My LiFе...My ST0Ry
- Член од
- 13 февруари 2006
- Мислења
- 2.348
- Поени од реакции
- 19
Ова би го направила ја многу порано,на пример кога ќе има 13,14,сепак да биде доволно голем да свати што си направиле со животот тие луѓе,не би оставила за тој порок да учи на училиште или пак од некои флаери и брошури,лично јас ќе се погрижам да научи се за дрогата и за нејзините последици!Zeratul напиша:Би го прошетал (да се разбереме не ставил таму) крај Бардовци и кај наркоманите да види кај иде, па ако не се поремети од хоророт кје се излечи одма. Ако не сфати сам, нема друг лек, се друго е привремено решение коа нема да го реши проблемот, туку само ќе го задлабочи.
Е сега ако и после се,дознаам дека моето дете почнало да се дрогира,тогаш моето дете е со слаб карактер,крајно ќе ме разочара,
ќе се сметам себе си за лош родител затоа што не сум го приметила моето дете во онаа почетна фаза и веднаш го носам во болница го оставам таму се додека целосно не се излечи а затоа време ќе им кажам да му забранат секаков вид на посета..да види како е да си сам и каков начин на живот одбрал,сам себе си да се казнува и да го проколнува денот кога почнал..во спротивно по првото излагање на улица одново на ново!!!