Пробај ја маската Планет Спа од Авон, и јас имам многу виткана коса со волумен и таа маска ми ја сплеснува косата и ја прави сјајна.Фала многу , мене во моментов ми требе маска која ќе ми даде сјај и ќе ми ја сплесне косава ( нема да ми се дуе и ќе ми даде сјај) така да да ја зеам црната , така?
Од оваа колекција ја иам пробано таа маска за фармана коса , мислма црвена беше така?
Јас сеа сум ишишана кратко така да ќе иам долго и јас , ќе си ја купам утре здарвје
Ајде и од мене да имаш една корина информација, во Веро се на попуст сеа сите производи од оваа колекција....
поздрав, лека ноќ
Многу ти е убава, и форма и боја, суперПробај ја маската Планет Спа од Авон, и јас имам многу виткана коса со волумен и таа маска ми ја сплеснува косата и ја прави сјајна.
Плус сум и фарбана и пак е сјајна.
Таа со маслиново масло.Многу ти е убава, и форма и боја, супер
Сакав да те прашам, за која маска конкретно спомна, дали таа со медитеранско маслиново масло или онаа со африкански шеа путер? Јас имам во план да ги пробам од Планет Спа, па се мислам која од тие две би била поефикасна... Инаку сега ми е многу оштетена косата, премногу. Ја претерав, сама сум си крива
кетоконазол шампон у секоја аптека го имашИмам многу перут.
Изгледа дека е од себореја (себорочни дерматитис)
Не сум отишол на лекар бидејќи немам доверба во нив, сам барам по Интернет. Толку многу има перут што се гледа на облеката по рамењава и грбот. нема врска дали имам кратка или подолга коса количеството е исто. Знам дека ова не е некоја тешка болест ама е непријатно
Дали некој има некој народски лек
не знам дали директно од тоа, ама лани користев балсам со силиконски додатоци демек да не ми се електризира бушави косата, да не изгледа расчупано. Користев после тоа или силиконски капки или спреј некаков ќе ставев. Кога се деси локдаун решив да го пробам експериментот немиење на косата. Не зборам значи да не се бањам више или да не одржувам хигиена, туку да ја мијам косата поретко и само со вода. Косата ми се препороди! Ми се згусна и не ми е веќе сува како претходно. Од фебруари избегнувам било какви силикони или познати шампони со не знам што внатре. Употребувам природен шампон што ми го направи другарка ми и има разликаПонекогаш користев силиконско масло за коса на косата. Но, забележав дека тоа предизвикува опаѓање на косата. Значи, престанав да го користам. Има ли некој овде кој се соочува со таква ситуација поради силиконско масло
Дали опаѓањето е трајно или привремено?Понекогаш користев силиконско масло за коса на косата. Но, забележав дека тоа предизвикува опаѓање на косата. Значи, престанав да го користам. Има ли некој овде кој се соочува со таква ситуација поради силиконско масло