ок , јас сум во врска 6 месеци и пола е сега за некого може ќе е кратка ама за мене е Гинисов рекорд .
иначе на ? kakва ми е врската искрено си има убави моменти али дефинитивно и многу караници.
незнам не сум тип што е навикнат на долги врски иако си го сакам девојчето ама....
така да во целост еве ќе кажеме дека е ок
Imam dolga vrska nepolni tri godini i super mi e deckoto me podrzva vo se i vo najteskite momenti od mojot zivot bese so mene i bese mnogu strpliv za se stvarno mi e preubo so nego.
Nasata vrska trae skoro 5 godini,i navistina i na dvajcata se uste ni e super,i do sega ne sum pocuvstvuvala momenti na dosada dodeka sme zaedno,najverojatno e taka bidejki pred da ja zapocneme vrskata bevme najdobri drugari!
абе врска како врска може да трае долго може и кратко, јас вејке од пред некое време сакам подолга врска, и сум во истата, а колку и дали ке трае тоа неможам да кажам немам тетки во бугарија
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.