Буш одобри воена помош за Косово + бонус балкански турлитава муабети

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.439
Поени од реакции
18.418
Ах, пак се забега, пак бришење ќе треба, абе еден ден неможи темиве да поминат без детски глупости...

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
не мислам дека ке трае Месец дена туку Милениум дена.
не зборам за тебе, у генерала
ако ти фалит бубрек
Албаниа уште некоја година и ке стане превозник на струја
Ф-16 би полетал и од Лихтештајн без да наруши никакви воздушни простории.
Sturmgewehr напиша:
сме направиле дебати 100 пати.
Sturmgewehr напиша:
ИСЛАМИСИРАН = ДА ПРИМАШ ИСЛАМ
Л Е Г Е Н Д О ! ! ! :vozbud:

Sturmgewehr

gadget
Член од
9 март 2008
Мислења
537
Поени од реакции
35
Л Е Г Е Н Д О ! ! ! :vozbud:
аман ме Пукна ти пак.

дај остај овие работи ако сакаш да кажеш нешто кажи ако не ми должиш пијачка од вчера пошто Којотот го лапна пак ти кажав немој на којотот да не те лажат големите коефициенти ти не ке си добуиел е на сега дај плати Пиво сега. :vozbud:

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Другар, за тоа што доловуваш насмевка на моето лице, не пиво, ЦЕЛА ЦИСТЕРНА ќе те частам, just bring it up! :zver:

Sturmgewehr

gadget
Член од
9 март 2008
Мислења
537
Поени од реакции
35
Другар, за тоа што доловуваш насмевка на моето лице, не пиво, ЦЕЛА ЦИСТЕРНА ќе те частам, just bring it up! :zver:
не знам али она со Бубрекот не беше смешно а тоа со Лихтештајн го имам објаснето али сепак звучи смешно хехехехе она со Албанија е во тек, она 100 пати дебати е точно имам 200 и нешто постови тоа у Генерала можда е граматичка грешка не знам, она со Исламот е точно пак.

цела цистеран што ке ја прам нема да отвоам кафич али ако нема врска ке пукне журка, ке се напијат лугето хехехехехе.

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Абе вие не само што сте пушеле туку и сте голтале аа не ви оделпо никој не ве ебел ем сте пушеле ем сте Фиромци се уште барем Ние Сме ШЌИПРИА и КОСОВА а вие ни знаме ни име од сето тоа пушење пак ништо сте пушеле гратис. :pos2: :pos2:
да друже како ке кажеш ти, сега после оружувањето не мислам дека ке трае Месец дена туку Милениум дена.

КОСОВО + АЛБАНИЈА = БАЛКНСКИ ИЗРАЕЛ сите сте кутри Арапчиња што ке трчате со бомби во себе.
Шќиптар сум и горд сум а ти што си Новомакедонец или Фироманец што си ти не знаеме како да те викаме викај ме албанец пошто тоа не ме навредува тоа сум а ти што си.
Аналитичката логика, до некаде ти е сосема коректна. Сепак, сакам да те прашам, дали ти сакаш јас и ти да живееме во иста земја, да имаме исти пасош, да пијаме боза и пиво, да навиваме за Пандев и Македонија?

Ако не сакаш, терај. Ако сакаш, покажи поголемо чувство кога желбата за сарказам се претвара во неусетно јадење гомна за мене, за мојот народ.

Sturmgewehr

gadget
Член од
9 март 2008
Мислења
537
Поени од реакции
35
Аналитичката логика, до некаде ти е сосема коректна. Сепак, сакам да те прашам, дали ти сакаш јас и ти да живееме во иста земја, да имаме исти пасош, да пијаме боза и пиво, да навиваме за Пандев и Македонија?

Ако не сакаш, терај. Ако сакаш, покажи поголемо чувство кога желбата за сарказам се претвара во неусетно јадење гомна за мене, за мојот народ.

со луге како тебе што се разбират и што не навредуват би пиел и пиво и би ледале Макеоднија - Алнглија и ке навивам за Македонија, а зашто само Пандев, зашто не и Положани и Шакири и Бекири или тие не се важат.

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
со луге како тебе што се разбират и што не навредуват би пиел и пиво и би ледале Макеоднија - Алнглија и ке навивам за Македонија, а зашто само Пандев, зашто не и Положани и Шакири и Бекири или тие не се важат.
Не му ги испревртувај зборовите.
Пандев е попознат од Шаќири и Положани, in all fairness.
Напред Горан и Артим!

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.977
Поени од реакции
5.596
Не му ги испревртувај зборовите.
Пандев е попознат од Шаќири и Положани, in all fairness.
Напред Горан и Артим!
Почит и за двајцата..Големи срца се, борбени за Македонската репрезентација..Посебно на Артим кога му се закани на Бекам, овој кога спиште одма, да се види дека сме мала земја но дека не дозволуваме да не потценуваат...Хехех...Овие амбасадори се подобри и од сите други заедно!:smir:

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.453
Поени од реакции
5.862
Остај,се препичија,затоа ја киднаа масовно во бегство од Косово кога Србите само малку им згрчија.Од толку што беа храбри избегаа во Македонија како млади невести.Замисли што ќе беше доколку Србите стварно ги нападнеа.:toe:
Ti zboruvas za Halkidikizam ? za 2001 , od cela drzava samo 2000 braniteli ? Ne gi racunaj onie kako tebe , po forumi , ovie se 30.000 :)
Normalno deka ke begat , posto tie samo mozat da smetat , onoj koj ne vojuva , mora da se povlece , posto i UCK ne smeese da vojuva slobodno, posto za sekoj ubien srbin se palese po edno selo i se ubivaa site mazi.
Srbite se GUBITNICI , toa im e vo genite , site vojni gi izgubija so k*r , jas i den deneska uzivam da gledam OLUJA na primer, ili Nato bombardiranje. Omilenite videa mi se na youtube :)

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Ti zboruvas za Halkidikizam ? za 2001 , od cela drzava samo 2000 braniteli ? Ne gi racunaj onie kako tebe , po forumi , ovie se 30.000 :)
Normalno deka ke begat , posto tie samo mozat da smetat , onoj koj ne vojuva , mora da se povlece , posto i UCK ne smeese da vojuva slobodno, posto za sekoj ubien srbin se palese po edno selo i se ubivaa site mazi.
Srbite se GUBITNICI , toa im e vo genite , site vojni gi izgubija so k*r , jas i den deneska uzivam da gledam OLUJA na primer, ili Nato bombardiranje. Omilenite videa mi se na youtube :)
so seta pocit..................... , no ne ti e loso nekogo so doobra becka diploma da pobaras...rasprasaj se kaj Ali... :)

Sturmgewehr

gadget
Член од
9 март 2008
Мислења
537
Поени од реакции
35
Ако уживаш во тоа ево нешто за тебе да си додадеш во својата колекција видеото се вика VERY FAST SERB :

http://youtube.com/watch?v=2TyM96j6bPQ

Гледај го човекот на горната лева страна на снимката како трча :pos2:

Член од
1 мај 2005
Мислења
2.612
Поени од реакции
32
so seta pocit..................... , no ne ti e loso nekogo so doobra becka diploma da pobaras...rasprasaj se kaj Ali... :)
ni Frojd licno ne pomaga, mozebi Bog bi mozel da pomogni, so edna selekcija...

ama ako intervenira Bog, ke imame nenaselen prostor na zapad...

ako nekogas se nadevav deka se edna normalna nacija, so malku povekje devijanti nego voobicaeno, uspeaja da me razubedat definitivno i konecno i totalno i skroz :)

se e ova teshko bolno vo umot... cist primer deka incestot ne nosi nisto dobro

P

Princ

Гостин
Боби, мислам дека ти го допрецизира насловот на темава... Свака ти част, сега веќе личи на нешто :))))

Kajgana Shop

На врв Bottom