- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 18.984
- Поени од реакции
- 40.199
Гитла ќе му велиш на говедата со кој живееш.Со оглед дека се работи за бездушник , неверник со тапија,и докажан исламомрзец, твојот одговор ми е познат. Ај гитла.
Гитла ќе му велиш на говедата со кој живееш.Со оглед дека се работи за бездушник , неверник со тапија,и докажан исламомрзец, твојот одговор ми е познат. Ај гитла.
Welcome Dardan2.Ситуацијата во Бурма е се полоша и полоша
http://www.islamski-centar.org/web/index.php?option=com_content&view=article&id=1857:2012-07-13-12-12-12&catid=37:vesti&Itemid=82
Така е, во таа насока и се обратив.Гитла ќе му велиш на говедата со кој живееш.
Мене особено овој дел:Ме расплака пропагандава од исламски центар...
Ништо, ќе мора да одиме во Бурма и да организираме паравојска против Здружените орди на Рахина будистите.Исто и мене. Цел ден сум нажален. Ме фркна и главата.
Најди го клучниот збор?Мене особено овој дел:
„Илјадници муслимани умираат широм светот, а нашите срца како да станале имуни на страдањата на муслиманите, нашите уши станале глуви, чуствата нормални и “пусти“, а од длабочината на нашите срца не излегува ниту најмало треперење. Дали сме станале незаитересирани за оваа ситуација затоа што немаме начин да ги браниме тие муслимани, или сме од ное кои не се помрднуваат, чуствувајќи дека нашите сопствени проблеми станале претешки, и дека не се разликуваат од проблемите на тие муслимани?“
Многу се поетични мора да се признае.
Командант Ставрогин и Командант Бастард...Ништо, ќе мора да одиме во Бурма и да организираме паравојска против Здружените орди на Рахина будистите.
Целиот текст им е поетичен. Интересно е што повикуваат само на сочувство со страдањата на муслиманите. Неверниците и нивните маки не се битни. Многу е мирољубив ова исламов.Мене особено овој дел:
„Илјадници муслимани умираат широм светот, а нашите срца како да станале имуни на страдањата на муслиманите, нашите уши станале глуви, чуствата нормални и “пусти“, а од длабочината на нашите срца не излегува ниту најмало треперење. Дали сме станале незаитересирани за оваа ситуација затоа што немаме начин да ги браниме тие муслимани, или сме од ное кои не се помрднуваат, чуствувајќи дека нашите сопствени проблеми станале претешки, и дека не се разликуваат од проблемите на тие муслимани?“
Многу се поетични мора да се признае.
Kон повеќе спам, и кружење од тебе.Кон што води сето ова ?
Бурма не е некоја привлечна дестинација, ама парламент си е парламент и влада си е влада.Командант Ставрогин и Командант Бастард...