- Член од
- 17 октомври 2013
- Мислења
- 887
- Поени од реакции
- 1.877
Во Жики аеродром не би го менувала за ништо. И оној со шунка и зденка од жито леб го препорачувам.
И овде има и тоа поприлично е добар бурекот . Единствено што не можам да најдам е јогурт како нашиот, ама сигурно и тоа има само уште незнам.Tuka ima burek smrznat na Kadino koa vidov ne mi se veruvase, 10 dolari cela pita
И овде има и тоа поприлично е добар бурекот . Единствено што не можам да најдам е јогурт како нашиот, ама сигурно и тоа има само уште незнам.
Бурек со компир и стек?Последно изненадување од бурек, ми е сараевскиот од Флорида мислам, кај Мавровка.
Јадев со компир и со стек и зачини. Лудница добро!
Сега апстинирам од тестенини и леб, но како би кркнала една кромпируша, оф...
Молам ако може рецепт друже, се надевам едноставно е. Заглавен сум у вукојебина далеку од МК и очајно ми треба бурек ....
Аман бе човек, барем за бурек се наоѓаат рецепти по нетов, не е некоја математика и филозофијаМолам ако може рецепт друже, се надевам едноставно е. Заглавен сум у вукојебина далеку од МК и очајно ми треба бурек ....
Последно изненадување од бурек, ми е сараевскиот од Флорида мислам, кај Мавровка.
Јадев со компир и со стек и зачини. Лудница добро!
Сега апстинирам од тестенини и леб, но како би кркнала една кромпируша, оф...
Што се превртуеш, знам дека нема такви работи по селата. И не е со компир и стек заедно, туку има бурек со компир и има бурек со стек и некои зачини и овој вториот е најбољи бурек што сум го јадел и тоа баш од истото место за кое пиша Медеа.Бурек со компир и стек?
И да ти кажам тешко да го погодиш и не верувам да имаш такви услови за да го направиш. Секоја кора посебно се подпечува на шпорет, па после сите заедно во тава за печење. Ова е селски бурек.Молам ако може рецепт друже, се надевам едноставно е. Заглавен сум у вукојебина далеку од МК и очајно ми треба бурек ....
Човек најкултурно прашува, ама со опинци му се одговара. Бар веќе кога толку го фалиш да кажеше и која цена е...Што се превртуеш, знам дека нема такви работи по селата. И не е со компир и стек заедно, туку има бурек со компир и има бурек со стек и некои зачини и овој вториот е најбољи бурек што сум го јадел и тоа баш од истото место за кое пиша Медеа.