zavisi kolku si platil jas za mesec,cekale i 1 godinaZdravo proishod za kolku vreme izleguva odkako ke se podnese. od do?
i dali za intervju ke mora da vadam novi umrenici izvodi ne postari od 6 meseci?
veke imam duplikat izvadeni od juli mesec
Poveli ama za sk ambasada da ti go pratatMozes so duplikati, ne e bitno da li se postari od 6 meseci.
Moze li nekoj da mi prati kako izgleda molba za da ukazot bide praten vo ambasada? Znam oti e pisano sto pati, no ne mozam da najdam
оди на страна 412 на мојот коментар има објаснето на која страна и кој член има постирано молби.Дечки здраво, чисто колку за инфо и евиденција, мој познаник од месецов на финална, интервју Софија 16.04.2019 документи преку родител (татко)
Vidov i jas se ga , kaj mene nema promeni nisto , samo stressssssssssУказ 233, проверувајте!
Кај и да е ќе биде и кај нас.Vidov i jas se ga , kaj mene nema promeni nisto , samo stressssssssss
Taman maj cist i odime na najako vo januar so juni i juliУказ 233, проверувајте!
Maj uste pola ne e iscisten brat a tuka kako so gledam nema nikoj od 8 mi ,Taman maj cist i odime na najako vo januar so juni i juli
Pola e potpisan maj so us 2 ukazi gotov eMaj uste pola ne e iscisten brat a tuka kako so gledam nema nikoj od 8 mi ,
Pola e potpisan maj so us 2 ukazi gotov eMaj uste pola ne e iscisten brat a tuka kako so gledam nema nikoj od 8 mi ,