- Член од
- 13 мај 2020
- Мислења
- 297
- Поени од реакции
- 563
Trudnoo , njama ukazi
SlobodnoE ne na mrsul ko tebe ke mu odgovorat kreten....ke jades ban kako drugarti
Mnogu si odvraten ko covek samo doagas i provociras sram si za forumov...si pratil li nekad mail za nestoNe se treskaj..... I bas denes.... Tebe ti odgovirija i ti kazaaa kakva e situacija..... Abe ajde..... ZNACI krajot..... Ubavo rece @Frau utre kaj Jotova prasaj....![]()
Yesssss....Mnogu si odvraten ko covek samo doagas i provociras sram si za forumov...si pratil li nekad mail za nesto
не сфатив?оди на страна 412 на мојот коментар има објаснето на која страна и кој член има постирано молби.
Bigo ne se pritisnjavaj bate , miskolo ne lazeSlobodno![]()
Јас имам пратено најмалце по 3 мејла на секоја адреса што ја најдов на форумов и уште не сум добил одговор.Mnogu si odvraten ko covek samo doagas i provociras sram si za forumov...si pratil li nekad mail za nesto
Hahahaha se razbirame Bato a? Pa nie drugive ne pieme nafta.....Јас имам пратено најмалце по 3 мејла на секоја адреса што ја најдов на форумов и уште не сум добил одговор.
А некој пратил мејл и истиот ден добил одговор ... ај нека сподели членот да видиме на која адреса толку брзо одговараат![]()
Iliana.Iotova@hotmail.comЈас имам пратено најмалце по 3 мејла на секоја адреса што ја најдов на форумов и уште не сум добил одговор.
А некој пратил мејл и истиот ден добил одговор ... ај нека сподели членот да видиме на која адреса толку брзо одговараат![]()
bgcitizen2@justice.government.bgHahahaha se razbirame Bato a? Pa nie drugive ne pieme nafta.....
Ovoa e stara statija pa mislam deka uste od februri ama denes pak objavena , valjda tie po portalite sabajle stanat dali i oci si izmijat i mislat so da pisatНе знам од кога е објавата, денес ја видов на фб. Имат некој инфо дали е точно или?
http://thenewsgo.co/new/важно-известување-од-посредниците-за/