Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

Член од
6 август 2015
Мислења
465
Поени од реакции
780
Mnogu si odvraten ko covek samo doagas i provociras sram si za forumov...si pratil li nekad mail za nesto
Јас имам пратено најмалце по 3 мејла на секоја адреса што ја најдов на форумов и уште не сум добил одговор.

А некој пратил мејл и истиот ден добил одговор ... ај нека сподели членот да видиме на која адреса толку брзо одговараат :)

Член од
13 декември 2019
Мислења
715
Поени од реакции
1.232
Јас имам пратено најмалце по 3 мејла на секоја адреса што ја најдов на форумов и уште не сум добил одговор.

А некој пратил мејл и истиот ден добил одговор ... ај нека сподели членот да видиме на која адреса толку брзо одговараат :)
Hahahaha se razbirame Bato a? Pa nie drugive ne pieme nafta.....

Член од
13 мај 2020
Мислења
297
Поени од реакции
563

Iliana.Iotova@hotmail.com

Член од
13 мај 2020
Мислења
297
Поени од реакции
563
Член од
9 јануари 2011
Мислења
418
Поени од реакции
563
da sme zdravi zivi da radvame horata, sabajle 5 sato stanvam temnici ne znam so e kaj sum kako sum
Gjaolski son sonvav broj na prepiska mi bilo 666 i pisam 666 ko so pisam sekoj den da proveram, BAM viceprezidenta ne me odbil, tuku mi dal 1 nedela fora da baram dokumenti a imam odneseno se, mi baral VENCANICA huhuhuhuhuhhuuhhhhhuhuhhuhu

puuuuuuuuuuuuuu gjaolska rabota ej ajde ukazi od 15 januari natamu airlija da e jas vi kazvav decki nema ukazi nema dekemvri ripaja me tepaja tuka ne bilo gotovo pred 2 nedeli use huhuhuhu pozzzzzzzzz edin narod

Kajgana Shop

На врв Bottom