- Член од
- 3 август 2015
- Мислења
- 1.722
- Поени од реакции
- 2.958
Eve pak se javi devilot so ubavite misliPa lazea od grupata na trepka sekoj den ukaz,40 ukazi mesecov zatoa vi kazav ne kopiranje od tamo...
Eve pak se javi devilot so ubavite misliPa lazea od grupata na trepka sekoj den ukaz,40 ukazi mesecov zatoa vi kazav ne kopiranje od tamo...
A ti pa samo gi palis sekoe sabajle ajde ukaz i nema ukaz grevuEve pak se javi devilot so ubavite misli
Ti pa gi tesis da mozat pobrzo da se obesatA ti pa samo gi palis sekoe sabajle ajde ukaz i nema ukaz grevu
Хахаххахаххахаххаххххха!!!!!Sea sfakam kako i e bilo na Alexija koga dojdea do nea i ja ripnaa pa ceka cel mesec potpis
Moze da pocrnat..... so SYOS FARBA ZA KOSA.....Хахаххахаххахаххаххххха!!!!!
Ќе ти пишав вчера спаваш ли мирно, ама викам ае да не бидам малер.
Ќе биде друже кад тад, само белите влакна на косава нема да ми поцрнат пак! Хахаххаахахх
На молбата има правописна грешка,написано е испраштане, а треба да е изпраштане.
Все пак става дума за официален документ,писмо до минист'р
Баш малце треба да се поажурни. Ај види информирај се директно таму во амбасада како оди цела процедура, без рекла-казала муабети.Vo stokholm
Da i kaj mene isto , a kaj nekoj ne otvaraНема промена ниту од задолжителна, се изначекавме
Автоматски споено мислење:
единствено хром има некои апдејти па сега образувана преписка излегува во црвена боја
SHLOK ke me mavnese koga vidov crvena boja huh ....A taj pa na grupat
Da i kaj mene isto , a kaj nekoj ne otvara
Ne e samo zadolzitelna tuku i polozitelno izleguva so crvena bojaНема промена ниту од задолжителна, се изначекавме
единствено хром има некои апдејти па сега образувана преписка излегува во црвена боја
Denes imase promeni od zadolzitelna vo finalna do prepiska br.13349/2019Нема промена ниту од задолжителна, се изначекавме
Prati schreenshot brate mora da pisuva i text.Decki koga ke ja pisam prepiskata mi iskaca direkt za zakazuvanje termin
Nekoj slicno iskustvo