Prati schreenshot brate mora da pisuva i text.
Nejke slikata da se prikaci
Sent from my iPhone using Tapatalk
Автоматски споено мислење:
Prati schreenshot brate mora da pisuva i text.
Nejke slikata da se prikaci
Ne susiАвтоматски споено мислење:
Ima nekoj nov update na google kade na stranata za proverka i statusite se so crveni bukvi ,a za onie koi se vkluceni vo ukaz a se preku Sofija direkno gi vodi na zakazuvanje termin bez da pisuva status .Автоматски споено мислење:
Proveri net mora da moze site prikacuvame sliki ili copiraj textot za da moze da vidat i clenovite da ako moze da se pomogne. Fala na pozrtvuvanost izvini so te masiram ali za tvoe dobro.Автоматски споено мислење:
Tasko imam isti slucaj so kumasinot i moj drugar pocnata procedura kraj na 2018 , seuste nema ni I od intervju.Decki imam edno prasajne ne e povrzano so mene tuku so edno drugarce moe...
Vaka znaci toj so posrednik imat pocnato procedura 11 April 2019 bill sofija prv pat i posrednikot mu kazal deka za 9 meseci ke se ojt na intervju arno ama poradi koronava izgl se odlozilo no sepak nego go interesirat skoro 2 godini se vo prasajne 1 i pol koga bi bil sledno za intevju spored vas dali imate nekoja info bi mu bilo od korist ....??? Fala od napred
Daa te svajkam mene mi bese prasajneto dali voopsto se ojt na intervjuu momentalno dali funkcionirat to radi koronava sofija ili bitola ??? Dek ne e normalno 2 godini drugarcevo da cekat za intevju za da vidit dali e neso so posrednikot dan mesat stanici ili slicnoo... Fala sepak se nadevame deka ke ispadnit sve okeyTasko imam isti slucaj so kumasinot i moj drugar pocnata procedura kraj na 2018 , seuste nema ni I od intervju.
Neznam dali e zaglaveno ili se somnevaat deka ne postoi nikakva procedura.
Probajte na telefon javete se videte dali voopsto postoi postalka za takov covek so toj EMBG.
Ali nz moze drugive ke pomognat ...
Forumot ima problem nee do bugarite...
Cisto za proba da vidam dali e do vas problemot ili so noviot updated nemoze da se postiraat screenshot.