- Член од
- 13 мај 2020
- Мислења
- 246
- Поени од реакции
- 425
Frau -> koleska -> posrednik -> cistac u pravosudie -> nema ukazi do mart ->posle izbori do bg pasos isto ko do americki
Mojo zivot nema veke smisla..
Mojo zivot nema veke smisla..
Mene mi sepna edno pile deka pozadi vo dvorot ima 90 kila zlato u bure limeno so kapak rgosano na dlabocina od 1 metar kraj cesmataМногу лоша вест слушнав денес,посредник на моја колешка која што чека указ на положително становиште од јули и кажа дека денес бил во Софија разбрал од службеник во Министерството дека ќе нема указ до избори после изборите ќе има многу промени за апликанти од МК
A ako mogu da izvadim potvrdu da nisam osudjivan onda nema problema? Ja sam to izvadio jos kad sam predavao za intervju. Dal mi treba opet ta potvrda?@Filipsrb to moze da bude problem, jer ja sam vadila dokumente da nisam osudjivana i u Makedoniji i u Srbiji jer zivim tu
Cekaj, ovo je odbijena zalba ili odbijen za drzavljanstvo?Прегледај го приврзокот 277026
Ova go objaviv pred 2 dena vidi sam deka finalna ne ja proagas...
Автоматски споено мислење:
Imas 2 drzavjanstva i sega bugarsko vadis?
Odneo sam potvrdu i nisam osudjivan, nego nisam trenutno u Srb, a imam neke kazne za placanje pa pitam samo zbog toga. Znaci ne bi trebalo da bude problema. Hvala na odgovoru.Ako si odneo potvrdu pred intervju, to je to, ne treba ti opet, jednom se nosi. Ali ako na njoj imas nesto da jesi bio osudjivan, nema sanse da prodjes
Drugar moj se slikase mu rekoa mesec ipol zboram za obnova na pasos,ama prasajsi vo ambasada...Има некој инфо за колку реално стасуваат пасош и л.к од сликање во амбасада во Скопје???
I jas prasuvav isto mora licnoDali ukazot mozit da go podignit nekoj drug so polnomosno ili morat licno da se podignit ?
Ne im veruvajte na tie posrednici pola i povekje se nepismeni do vcera pola bea ovcari a pola prodavaa farmerki po palaneckite selaМногу лоша вест слушнав денес,посредник на моја колешка која што чека указ на положително становиште од јули и кажа дека денес бил во Софија разбрал од службеник во Министерството дека ќе нема указ до избори после изборите ќе има многу промени за апликанти од МК
Koj datum beshe na intervju?DA Drugar, deneska mi se primeni
Clasce u grupata na fb ima i kjoravo i sakato , ako ima ke potvrde sega pale , ili miskolo ima pass od pola mk .. ja sum maj polozitwlno njama nistoUkaz 227 velat Ima?