Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

miskolo

Direktor
Член од
15 мај 2010
Мислења
790
Поени од реакции
2.321
Здраво дечки да ми пушти некој молба да ја испратам до софија за указот да ми го пратат во СК-бгамбасада
Колку време е потребно да стигне во СК 2-3месеци?
Pratija po dhl :) 2600d i ke ja dobiat odma :)

Attachments

Член од
3 јануари 2020
Мислења
215
Поени од реакции
231
Ja 2100 me cinese vcera prativ deneska mi rekoa ke stigne i kogaj ke ja dobijat molbata odma go prakjaat ukazot u ambasada/konzulat?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Gledajgi od drugite clenovi :) koga ke ja dobiat za nekolku dena imaat promena :) ama pozelno e da se prati pred da se dobie ukazot!
Автоматски споено мислење:

Pratija po dhl :) 2600d i ke ja dobiat odma :)
I sestrami ja prati ama bez kopija od pasos, a drugo sve popolneto i potpisano dali ke imam problemi? @palekrstic @Alexija

Член од
19 септември 2017
Мислења
25
Поени од реакции
32
Za koliko stiže diplomatska pošta iz ambasade u sofiu da bi podigao adresu. Hvala unapred

Член од
8 јануари 2020
Мислења
432
Поени од реакции
1.201
Gledajgi od drugite clenovi :) koga ke ja dobiat za nekolku dena imaat promena :) ama pozelno e da se prati pred da se dobie ukazot!

I sestrami ja prati ama bez kopija od pasos, a drugo sve popolneto i potpisano dali ke imam problemi? @palekrstic @Alexija
Нема да има проблеми не грижи се

Член од
8 јануари 2020
Мислења
432
Поени од реакции
1.201
Ja 2100 me cinese vcera prativ deneska mi rekoa ke stigne i kogaj ke ja dobijat molbata odma go prakjaat ukazot u ambasada/konzulat?

Sent from my iPhone using Tapatalk
На еден член што контактираме нон стоп овде, на веќе потпишан указ, испрати на 23 ноември молба и вчера одма и се смени дека и е испратен во Битола. Значи имаме добри вести, дека веќе не одзима разгледувањето на молбата 3 недели. Со среќа на сите !

Преписка номер и молба номер, од кај да га знаем
Број на преписка ти го пишува кога си на задолжителна , а број на молба ти го пишува во листот на интервју што ти го дават

Kajgana Shop

На врв Bottom