Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво дечки да ми пушти некој молба да ја испратам до софија за указот да ми го пратат во СК-бгамбасада
Колку време е потребно да стигне во СК 2-3месеци?
Pratija po dhl :) 2600d i ke ja dobiat odma :)

Attachments

Ja 2100 me cinese vcera prativ deneska mi rekoa ke stigne i kogaj ke ja dobijat molbata odma go prakjaat ukazot u ambasada/konzulat?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Gledajgi od drugite clenovi :) koga ke ja dobiat za nekolku dena imaat promena :) ama pozelno e da se prati pred da se dobie ukazot!
Автоматски споено мислење:

Pratija po dhl :) 2600d i ke ja dobiat odma :)
I sestrami ja prati ama bez kopija od pasos, a drugo sve popolneto i potpisano dali ke imam problemi? @palekrstic @Alexija

Za koliko stiže diplomatska pošta iz ambasade u sofiu da bi podigao adresu. Hvala unapred

Gledajgi od drugite clenovi :) koga ke ja dobiat za nekolku dena imaat promena :) ama pozelno e da se prati pred da se dobie ukazot!

I sestrami ja prati ama bez kopija od pasos, a drugo sve popolneto i potpisano dali ke imam problemi? @palekrstic @Alexija
Нема да има проблеми не грижи се

Ja 2100 me cinese vcera prativ deneska mi rekoa ke stigne i kogaj ke ja dobijat molbata odma go prakjaat ukazot u ambasada/konzulat?

Sent from my iPhone using Tapatalk
На еден член што контактираме нон стоп овде, на веќе потпишан указ, испрати на 23 ноември молба и вчера одма и се смени дека и е испратен во Битола. Значи имаме добри вести, дека веќе не одзима разгледувањето на молбата 3 недели. Со среќа на сите !

Преписка номер и молба номер, од кај да га знаем
Број на преписка ти го пишува кога си на задолжителна , а број на молба ти го пишува во листот на интервју што ти го дават

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom