miskolo
Direktor
- Член од
- 15 мај 2010
- Мислења
- 790
- Поени од реакции
- 2.321
Pratija po dhlЗдраво дечки да ми пушти некој молба да ја испратам до софија за указот да ми го пратат во СК-бгамбасада
Колку време е потребно да стигне во СК 2-3месеци?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Pratija po dhlЗдраво дечки да ми пушти некој молба да ја испратам до софија за указот да ми го пратат во СК-бгамбасада
Колку време е потребно да стигне во СК 2-3месеци?
Pratija po dhl2600d i ke ja dobiat odma
![]()
Gledajgi od drugite clenoviJa 2100 me cinese vcera prativ deneska mi rekoa ke stigne i kogaj ke ja dobijat molbata odma go prakjaat ukazot u ambasada/konzulat?
Sent from my iPhone using Tapatalk
I sestrami ja prati ama bez kopija od pasos, a drugo sve popolneto i potpisano dali ke imam problemi? @palekrstic @AlexijaPratija po dhl2600d i ke ja dobiat odma
![]()
Преписка номер и молба номер, од кај да га знаемPratija po dhl2600d i ke ja dobiat odma
![]()
Jas pa ic ne gi znam tvoite,a i na forumov ne ti gi znae nikojПреписка номер и молба номер, од кај да га знаем
Гледам дека све знаеш, може и тоа ќе ми напишешJas pa ic ne gi znam tvoite,a i na forumov ne ti gi znae nikoj![]()
![]()
![]()
Нема да има проблеми не грижи сеGledajgi od drugite clenovikoga ke ja dobiat za nekolku dena imaat promena
ama pozelno e da se prati pred da se dobie ukazot!
Автоматски споено мислење:
I sestrami ja prati ama bez kopija od pasos, a drugo sve popolneto i potpisano dali ke imam problemi? @palekrstic @Alexija
Nikoj ne se fali od maj!Cestitki na site za ukazite samo napred ajde majjjjjj ropajjjj
На еден член што контактираме нон стоп овде, на веќе потпишан указ, испрати на 23 ноември молба и вчера одма и се смени дека и е испратен во Битола. Значи имаме добри вести, дека веќе не одзима разгледувањето на молбата 3 недели. Со среќа на сите !Ja 2100 me cinese vcera prativ deneska mi rekoa ke stigne i kogaj ke ja dobijat molbata odma go prakjaat ukazot u ambasada/konzulat?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Број на преписка ти го пишува кога си на задолжителна , а број на молба ти го пишува во листот на интервју што ти го даватПреписка номер и молба номер, од кај да га знаем
честитки!ДАГАУУУУУ
Ukaaaaaazzz 211
Ke vi pisam poposle podetalno
@palekrstic , fala ti mnogu za blagoslovot od vceraaaaa![]()
Pa unazad nekolku ukazi retko koj se falese neznaci deka site na forumov sme opfateni so ukaz sto e objavenNikoj ne se fali od maj!
Mozda ne e faten uste maj mozda mart go cistet uste ke vidime ....Nikoj ne se fali od maj!
Dobri ke e i mart da e cel iscisten so ovoj ukaz!Mozda ne e faten uste maj mozda mart go cistet uste ke vidime ....