- Член од
- 26 јануари 2020
- Мислења
- 953
- Поени од реакции
- 1.232
Не памтам далеку беше 2020, ама немав никаков проблем, имам дедо што живееше во Ќустендил.Со шо документи си ?
Не памтам далеку беше 2020, ама немав никаков проблем, имам дедо што живееше во Ќустендил.Со шо документи си ?
Значи и јас чекам како и сите што чекаме сакам да биде се во ред и да имаме укази од наредна недела сите , можеби е грешна информација затоа и пишав незнам колку е точна .....ама нели е форумов направен да се каже тоа што ке се дознае или добие како информација и да се помогне некако , е сега многу ми е жал што некогаш треба да се подели со сите можеби и лоша информација, јас сум пак оптимист и верувам дека нее точно ама сепак сакав да споделам зошто информацијата ми беше од повеќе посредници а не само мислење од еден....Баш ќе видиме од понеделник дали е точна таа информација, треба да има укази наредната недела, ако е штама, значи се одложува за во Јуни.
Нов систем имаатsite sose 2021 kao jas imam iformacija deka bila texnicka greska deka bile u procedura tija sose od 2020 sea dali kese smene ili nema da se smene neznam dase nadeve deka keni ispadne na site so pobrzo bugarskiot pasos
dali ke se vrate na staro ili ke ostane kako stoe e dane imas nekoa ifromacijaНов систем имаат
Sent from my SM-A405FN using Tapatalk
Imaat problem so sistemot. Ke se sredi rabotata. Ne grizete se.Нов систем имаат
Sent from my SM-A405FN using Tapatalk
Ke ima ukazi sigurno na panicete ocekuvase od ponedelnik.A ova so statusite e sistemska greska kako i minatiot pat.Jas sum na polozitelno i sega vo statusot isto mi pisuva polozitelno +deka isprateno e za ukaz.Баш ќе видиме од понеделник дали е точна таа информација, треба да има укази наредната недела, ако е штама, значи се одложува за во Јуни.
Dase nadevame deka ke ode pobrzo rabotaImaat problem so sistemot. Ke se sredi rabotata. Ne grizete se.
Здраво
- Образувана преписка N://///// г. Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване.
Шо значи ова???
Здраво
- Образувана преписка N://///// г. Преписката се намира в процедура по зад'лжително с'гласуване.
Шо значи ова???
kolku vreme cekas za bugarski pasosZavrseno e so procedurata. Ne e odobreno drzavjanstvo za majka mi. Iako, jas i sestra mi dobivme drzavjanstvo po istata procedura. Izvodi so isto prezime nanazad. Za zal, toa e.
So sreka na site.
27271/2019
So kakvi dokumenti siЗдраво
И мене денес истово го прочитав ми се смени.
Ми кажаа као демек пак ги разгледувале сите документи
ме фати малце страв искрено.
Автоматски споено мислење:
Здраво
И мене денес истово го прочитав ми се смени.
Ми кажаа као демек пак ги разгледувале сите документи
ме фати малце страв искрено.
Кај мене работи али доста споро отвараDobro utro dali kaj nekoj drugi stranica za bg drzvajnsto otvara zatoa sto jas probav kaj mene ne otvara izglede se azurirat greskite na prepiskite aj neka proba nekoj i neka pisee pozz
Isto sporo otvaraКај мене работи али доста споро отвара