Ne e. Kaj mene uste stoi deka e formirana prepiska, a bev na finalna . Ima li kaj nekogo promena da e vraten na prethodiot status ili nesto vo napredok/Sega sajtot funkcionira normalno,valjda sredile
Kaj mene e istitot status namesto finala obrazuvana prepiskaNe e. Kaj mene uste stoi deka e formirana prepiska, a bev na finalna . Ima li kaj nekogo promena da e vraten na prethodiot status ili nesto vo napredok/
Se javiv vo konzulanto vo Bitola i od tamu nemat informacii zosto e toa taka kazaa mi pratete status i ako pak nesto ne vi e jasno da se javam a so fajde i pak da se javam ni ostanuva da cekameNe e. Kaj mene uste stoi deka e formirana prepiska, a bev na finalna . Ima li kaj nekogo promena da e vraten na prethodiot status ili nesto vo napredok/
isto i kaj mene.. od finalna se vrati na status na formirano dosie ...Ne e. Kaj mene uste stoi deka e formirana prepiska, a bev na finalna . Ima li kaj nekogo promena da e vraten na prethodiot status ili nesto vo napredok/
047 202 963Dali ke saka nekoj da mi go pise tel. broj od Bugarskiot Konzulatot vo Bitola, da zakazam za intevju.
Vi blagodaram od napred.