Поедноставен одговор дали има не ова што сте ми покажале иначе благодарност и за овој одговор ми треба за Скопје тука нај едноставно
Поедноставен одговор дали има не ова што сте ми покажале иначе благодарност и за овој одговор ми треба за Скопје тука нај едноставно
Благодарам , ќе пратам со молбаMislam deka e podobro so molba da go pratis, ama nemoj ni pod razno so posrednici! Za zena mi prakjavme dopolna preku posrednici pa dobi otkaz (kojznae dali voopsto gi pratile, znam deka mi naplatija za usluga, za legalizacii, za prevodi)... Imase mi se cini slucaevi i da ne stignat do dopolnitelna, tuku direktno otkaz. Isto taka ke zastedis na vreme ako ne cekas dopolnitelna.
Samo licno da si odneses vo pravosudie (mozebi mozes i preku ambasada, javi se vo ambasadata, ama taka ke cekas konzulska posta sto se ceka so meseci) ili nekoj sto epten mu veruvas i mislam deka treba polnomosno da mu dades ako ne odis licno (za ova ne sum siguren).
Ako gresam neka me popravi nekoj.
Автоматски споено мислење:
Da ne gi ima nekoj prasanjata za intervju da mi gi prati vo poraka?
Fala odnapred.
Zdravo, evo da se javim 05.01.2022 mi je podpisan ukaz, termin imam zakazan za 21.02.2022 za podizanje ukaza i predaju za EGN i 22.02.2022 slikanje za pasos i LK.Моментално указ добиваат тие што се на положително од првата половина од јули 2021, што значи во секој момент треба да добие потпис. Каков април или мај.
Da ima ukazi i promena od finalno na polozitelnoOvie stranata ja upropastija za da nema zabava tuka na forumot. Aj za arno neka e, da ima refresh so ukazi.
Дали е ова нов указ? @Altair75Zdravo, evo da se javim 05.01.2022 mi je podpisan ukaz, termin imam zakazan za 21.02.2022 za podizanje ukaza i predaju za EGN i 22.02.2022 slikanje za pasos i LK.
veliki pozdrav svima
Da li je to dobra ili losa vest po nas sto smo na finalnoj Po vise od godinu dana?Румен Радев и Илияна Йотова положиха клетва в НС за втори мандат на “Дондуков” 2
Президент'т Румен Радев и вицепрезидент'т Илијана јотова се заклеха в Народното с'брание, че и през вторија си мандат на...bnr.bg
Радев и Јотова добиле нов 5 годишен мандат, денеска положиле заклетва и имале обраќање пред народното собраните каде кажале дека ќе работат на итно забрзување на процедурата за издавање државјанство на лица со бугарско потекло. Да се надеваме ова е знак дека конечно е на повидок крај на сагава и набрзо ќе се вратат во нормално работно темпо, ми се смачи веќе од застојов година дена.
Sa obzirom da si bio na dopuni da li bi mogao da napises i da li si i sta od dokumentacije poslao kao dopunu ? Jer vratili su te na finalno pa je drugim clanovima foruma zapravo najbitnije da znamo sa kojom si dokumentacijom isao na intervju i ako jesi, sta si poslao od dokumentacije kao dopunu?11209/2019 bio na dopuni sad vracen na finalno.. Nemam vremena da proverim vise, ako ko moze i zna neko proveri finalni status mozda ima vise promena
Не е тоа негова преписка.Sa obzirom da si bio na dopuni da li bi mogao da napises i da li si i sta od dokumentacije poslao kao dopunu ? Jer vratili su te na finalno pa je drugim clanovima foruma zapravo najbitnije da znamo sa kojom si dokumentacijom isao na intervju i ako jesi, sta si poslao od dokumentacije kao dopunu?
Koj Juni beshe na intervju?Moj drugar deneska go stavija na dopolnitelna. Intervju nekade juni 2019 so dokumenti od pradedo mk izvodi kako i 80posto od aplikantite. Mu pisuva da donese
Bg dokumenti izdadeni od bg organi od pradedo dedo so koj se povrzuva deka ima poteklo….nz so da kazam znaci ova deka prodolzuvaat
So istoto tempo ili?