So ogled na toa deka vcera mojot drugar dobi ukaz a imase intervju na 12.03.2019 i so broj na molba 887*/2018 taka da bi trebalo da siVo ukaz 154, koj datum e posleden od Mart 2019 sto se bile na intervju, jas bev 13/03/2019 so brojce 89../2018Mislam deka mi doagja redot no epten sum nestrpliv. Bi sakal da slusnam od nekoj poiskusen nekoja prognoza. Blagodaram!
![]()
Не ја отвора страната.
BlagodaramSo ogled na toa deka vcera mojot drugar dobi ukaz a imase intervju na 12.03.2019 i so broj na molba 887*/2018 taka da bi trebalo da si
Sleden.
Треба и плус пср тест да имаш со тебе за да не одиш карантинаНекој што е скоро отиден Софија деновиве, како е за влез на граница?
Може со две вакцини Фајзер и сопругата е со две вакцини Спутник или треба плус ПСР тест?
Должите 5 лева. Бугариве и со проверка на документи ќе се намлатат едно чудо пари. УбавиниZa tie sto sakaat da prasaat za stari dokumenti vo drzaven arhiv bg slobodno pisete email za 7 dena odgovaraat
SrckiДолжите 5 лева. Бугариве и со проверка на документи ќе се намлатат едно чудо пари. Убавини![]()
Sto tocno im pisa i kakvi informacii im dade na mailot?Za tie sto sakaat da prasaat za stari dokumenti vo drzaven arhiv bg slobodno pisete email za 7 dena odgovaraat
Dali mozes da mi pisws email adresaZa tie sto sakaat da prasaat za stari dokumenti vo drzaven arhiv bg slobodno pisete email za 7 dena odgovaraat