- Член од
- 22 ноември 2019
- Мислења
- 592
- Поени од реакции
- 1.248
Rezerviraj makar so drug mail, kolku da ti pokaze.. sekako treba na mail da potvrdis rezervacija, koa ke rezerviras toas pokazuva.Eve toa e se so pokazuva
Rezerviraj makar so drug mail, kolku da ti pokaze.. sekako treba na mail da potvrdis rezervacija, koa ke rezerviras toas pokazuva.Eve toa e se so pokazuva
Ne bi da rizikuvam da ja zeznam rabotataRezerviraj makar so drug mail, kolku da ti pokaze.. sekako treba na mail da potvrdis rezervacija, koa ke rezerviras toas pokazuva.
Zavisi vo koj period od denot go pustat ukazot, ne znam, swkogas e razlicno. Odprilika od 5 min do 1 cas. Imaj spremna kopija od pasos u mobilen (jpeg format, 2-3 megabajti, ne pogolema), broj na pasos i e-mail tvoj ti treba, kade ke ja potvrdis rezervacijata.Kolku vreme odprilika stoi moznost da rezerviras termin za podiganje ukaz vo Sofija ako si pravel intervju vo ambasada? Da znam kolku vreme imam za reakcija. Kje treba da dremam so denovi i samo refresh stiskanje
Zaebano kje bide. Od pasosot treba se nadevam samo prvata strana. Toa imam u telefon.Zavisi vo koj period od denot go pustat ukazot, ne znam, swkogas e razlicno. Odprilika od 5 min do 1 cas. Imaj spremna kopija od pasos u mobilen (jpeg format, 2-3 megabajti, ne pogolema), broj na pasos i e-mail tvoj ti treba, kade ke ja potvrdis rezervacijata.
Bidi brz, ama epten brz!!
Сите што сакаат да си проверат треба лично да гжси го направат. Никој нема да ти ги тера тиа стари документи за 5 лв.Za tie sto sakaat da prasaat za stari dokumenti vo drzaven arhiv bg slobodno pisete email za 7 dena odgovaraat
По-убаво е да дојдеш во Софија и да си ја завршиш работата по-брзо,незнам на кој адреса си пишана ако си на улица легија ќе си извадиш за 10 дена ЕГН и после си одиш во полиција и си плаќаш експресна порачка и го зимаш за еден денЗдраво дечки да прашам некој што добил указ и бил преку амбасада да каже колку трае тој процес отприлика зошто некој ми кажа и до 6 месеци може да трае.
Toa mi mirisa na golema lakrdija...zamisli 10k prepiski so potvrdi i izvodi vazat i zemaat pasosi a restoto od 15k prepiski so istite dokumenti pu pu ne vazi..hahaha i sega kako se zatrupani so prepiski od skoro pa 3 godini...samo bog zna so ke se desava ponataka so finalnata..."Финална" сеуште заглавена.
Некој што е скоро отиден Софија деновиве, како е за влез на граница?
Може со две вакцини Фајзер и сопругата е со две вакцини Спутник или треба плус ПСР тест?
Така е. Ова е циркус невиден.Toa mi mirisa na golema lakrdija...zamisli 10k prepiski so potvrdi i izvodi vazat i zemaat pasosi a restoto od 15k prepiski so istite dokumenti pu pu ne vazi..hahaha i sega kako se zatrupani so prepiski od skoro pa 3 godini...samo bog zna so ke se desava ponataka so finalnata...
Bugarska poslaТака е. Ова е циркус невиден.
На пример, луѓето што биле во септември на интервју со потврди ќе добијат указ, а тие од октомври и натаму со буквално истите документи, отказ
Da, ama jas mislam licno ima nesto protiv potvrdite taa Katja sega so go vodi ministerstvoto. Dali e od opozicija od BSP mislam i taka ne gi saka ovie od desnica. Bi trebalo da ja smenat sega sovetot radi izborite e samo onaka tehnicki i nisto ne rabotat finalnava. Ona go krsi zakonot bidejki neli tie so podale po stara postapka si vazat potvrdite spored stariot zakon. E sega ona nesto kao nekoi analizi vrsi kako se izvadeni tie potvrdi od nelegalni klubovi. Kje ja trgnat ovaa ako Bojko pobedi ama ete kje gi zakaci sega april-maj-juni 2019 za zal.Bugarska posla
Sto je najgore, nemas kome da se zalis, zemlja bez zakona.