So ogled na toa deka vcera mojot drugar dobi ukaz a imase intervju na 12.03.2019 i so broj na molba 887*/2018 taka da bi trebalo da siVo ukaz 154, koj datum e posleden od Mart 2019 sto se bile na intervju, jas bev 13/03/2019 so brojce 89../2018 Mislam deka mi doagja redot no epten sum nestrpliv. Bi sakal da slusnam od nekoj poiskusen nekoja prognoza. Blagodaram!
Не ја отвора страната.
BlagodaramSo ogled na toa deka vcera mojot drugar dobi ukaz a imase intervju na 12.03.2019 i so broj na molba 887*/2018 taka da bi trebalo da si
Sleden.
Треба и плус пср тест да имаш со тебе за да не одиш карантинаНекој што е скоро отиден Софија деновиве, како е за влез на граница?
Може со две вакцини Фајзер и сопругата е со две вакцини Спутник или треба плус ПСР тест?
Должите 5 лева. Бугариве и со проверка на документи ќе се намлатат едно чудо пари. УбавиниZa tie sto sakaat da prasaat za stari dokumenti vo drzaven arhiv bg slobodno pisete email za 7 dena odgovaraat
Srcki Terat si biznis so nas...Должите 5 лева. Бугариве и со проверка на документи ќе се намлатат едно чудо пари. Убавини
Sto tocno im pisa i kakvi informacii im dade na mailot?Za tie sto sakaat da prasaat za stari dokumenti vo drzaven arhiv bg slobodno pisete email za 7 dena odgovaraat
Dali mozes da mi pisws email adresaZa tie sto sakaat da prasaat za stari dokumenti vo drzaven arhiv bg slobodno pisete email za 7 dena odgovaraat