- Член од
- 7 октомври 2014
- Мислења
- 513
- Поени од реакции
- 1.007
Bese na dopolnitelna proverka ili?25/feb/2014 intervju
Bese na dopolnitelna proverka ili?25/feb/2014 intervju
Da bev na dopolnitelna.Bese na dopolnitelna proverka ili?
Verojatno veke ne postoi Vo zadolzitelna procedura, imam drugar blizu e na krajot i kaj nego pisuva istoto,ama dobro e, barem smenili da ne nastanuva zabuna, kaj i da e ke bide, trpenie spasenieПрегледај го приврзокот 138167
i mene, broj 108**/2014
Ne mi e jasno ova do vcera obrazovana prepiska bese zadolzitelna site go kazuvaa toa sega Isto i ova so ni go pisuva denes mene na @cooler I dr pak statusot e zadolzitelna pa kolku statusi ima na zadolzitelna :/Verojatno veke ne postoi Vo zadolzitelna procedura, imam drugar blizu e na krajot i kaj nego pisuva istoto,ama dobro e, barem smenili da ne nastanuva zabuna, kaj i da e ke bide, trpenie spasenie
Da ne se pravam najpameten, moe mislenje e toa, a za predhodniot status sto beshe najverojatno od koga se smeni noviot sistem ne bea vneseni ili abdejtuvani prepiskite i za toa taka pisuvase, sega konecno se sredeni, ama toa e moe mislenje samo!Ne mi e jasno ova do vcera obrazovana prepiska bese zadolzitelna site go kazuvaa toa sega Isto i ova so ni go pisuva denes mene na @cooler I dr pak statusot e zadolzitelna pa kolku statusi ima na zadolzitelna :/
дефинитивно тие статуси што ги пишува на мене,тебе,томе,братучекта ми и итн инт. на сите ни е заедничко дека бевме во задолжителна во претходниот систем сега ни е дека чекаме финален експертска проверка.....значи стар систем ЗАДОЛЖИТЕЛНА е еднакво на финална експертска проверка**моја претпоставкаNe mi e jasno ova do vcera obrazovana prepiska bese zadolzitelna site go kazuvaa toa sega Isto i ova so ni go pisuva denes mene na @cooler I dr pak statusot e zadolzitelna pa kolku statusi ima na zadolzitelna :/
Toa mislenje go delam i jas! Bidejki i vo prevod taka bi znacelo!дефинитивно тие статуси што ги пишува на мене,тебе,томе,братучекта ми и итн инт. на сите ни е заедничко дека бевме во задолжителна во претходниот систем сега ни е дека чекаме финален експертска проверка.....значи стар систем ЗАДОЛЖИТЕЛНА е еднакво на финална експертска проверка**моја претпоставка
а `образувана преписка` што значи? не е ли и тоа некое ниво од задолжителната проверка?дефинитивно тие статуси што ги пишува на мене,тебе,томе,братучекта ми и итн инт. на сите ни е заедничко дека бевме во задолжителна во претходниот систем сега ни е дека чекаме финален експертска проверка.....значи стар систем ЗАДОЛЖИТЕЛНА е еднакво на финална експертска проверка**моја претпоставка
Definitivno ispomesaa se vie od ministerstvoto no se slozuvam so @nikolovski89 I @cooler taka i mene mi izgleda najlogicno zosto nema smisla na tie od 2015 so ne se stignati do niv da im pise isto kako I nas nas so znaci deka e zadolzitelnaа `образувана преписка` што значи? не е ли и тоа некое ниво од задолжителната проверка?
Точно така....првин една преписка ја ставаат во образувана а после во финален екпертски преглед....а нас директно што ни е во финална екпертска проверка во новиот систем, преписката пред новиот систем ни била образувана....значи една преписка иде вака образувана---екпрертен преглед----прегледана, за поптис-----потпишана**Дечки, а бе шо барате Формула, Превод или нз шо за образувана преписка. Самиот збор ни кажува дека документите се примени, образуван е фајл/папка за твое име - и се наоѓаш во првична фаза која ќе подлежи на понатамошна проверка и обработка...
Дечки, а бе шо барате Формула, Превод или нз шо за образувана преписка. Самиот збор ни кажува дека документите се примени, образуван е фајл/папка за твое име - и се наоѓаш во првична фаза која ќе подлежи на понатамошна проверка и обработка...