- Член од
- 25 февруари 2014
- Мислења
- 242
- Поени од реакции
- 244
Forumdzii bi ve zamolila da mi dadete vase mislenje,imam dostaveno bg voena kniska od dedo mi i veke 3 meseca eve nemam nikakov odgovor,sto mislite dali posrednikot me zeznal ne gi dostavil dokumentite ili nesto drugo e vo prasanje(znam deka celata rabota e zakocena,no sepak na nekoi im odobrile so dopolnitelniot dokument)Pozz!!![ВВ
Посредникот не те зезнал.И јас доставив стари документи и 8 месеци сум на дополнителна(преку посредник).Значи имам стари документи од Б.Егзархија венчаници и други од мои прабаба и прадедо-не се фалсификат туку ги најдов во старата куќа.Не знам конкретно што се случува тамо.Рботам на место каде што се стрќавам со многу луѓе .Случајно пред неколку месеци помина човек кој работи во бугарска амбасада.Го прашав што се случува со пасошите.Тој ми одговори дека не е надлежен за тоа дека работи во друга служба,но ми рече дека посредниците доставуваат еден куп документи од повеќе луѓе.Ако во нив се најде нешто што не е регуларно се оди во канта.Значи сите што се доставени во моментот 20 или 30 или 50 папки со документи одат вканта ако еден од нив не е регуларен т..е. има нешто фалш или е албанец.Сега планирам да одам уште еднаш и да подадам уште еднаш меѓутоа лично, па не знам што ќе бидне бидејќи веќе се формира нова влада можно е сите да ги одобрат.Не е лошо да одиш уште еднаш и да подадеш лично.