Само едно прашање. Изгледа дека нема достапни резервации пред 24-ти август.
Дали е можно јулските резервации да бидат затворени заради затворените граници? Дали постои можност тие да отворат резервации во јуни и јули откако ќе ги отворат границите и канцелариите на владата повторно да се отворат?
Откако ќе направите резервација, мислам дека не можете да го промените - дали е тоа точно?
Broevite sto gi sledev imaat ukazi preku ambasada se broevite 783,883,963/2018 ukazi 56 i 57/2020. Pozdrav i ni trgna rabotava. So srekja na site pa i na mene.
Крај на Јуни имам датум за поднесување за происход во Амбасадата во Скопје. претпоставувам дека нема да имам проблем тогаш со оглед на тоа што амбасадата не работеше до скоро?
Nema uste kajmene promena nekade 9** prepiska sum pa zdravje ocekuvam ... Bitno trgnale ajde so sreka na site samo napred.... @palekrstic kapa ti siminjam za tvojta pomos na forumot gi zasluzuvas site pofalbi retki se lugeto kako tebe
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.