- Член од
- 2 октомври 2018
- Мислења
- 217
- Поени од реакции
- 271
Od koga cekase za potpis? Koja godina zapocna so procedura?Sto znaci ovaa drugari? Прегледај го приврзокот 213867
Od koga cekase za potpis? Koja godina zapocna so procedura?Sto znaci ovaa drugari? Прегледај го приврзокот 213867
Ovaa znaci otkaz od koga bese na polozitelno i so sto dokumentiSto znaci ovaa drugari? Прегледај го приврзокот 213867
Od kade znaes da ne imas licno iskustvo? Mene bas mi izgledaat ok, ne ne baraat tie nas, nie sami gi barame. Mislam deka se ozbilni lugje koi si ja znaat rabotataCista prevara e agencijava zema pari te ubedvat so fiskalni so red notarski zaverki advokati gi zemat parite i gi nema pojke za zivi
Kako so te citam vo tvoite postovi ti si bil krajo na noemvri 2018 na polozitelno, i si prasuval dali da noses potvrda od klub od strumica. Epa otkazo ti e poradi nenosenje na taa potvrda. So sto dokumenti podnese prvicno?Sto znaci ovaa drugari? Прегледај го приврзокот 213867
По моја претпоставка, преписките што се за указ и отказ се разделени, и кога објавуваат мора да има и откази и укази. Незнам можеби грешамIma li nekoi drugi od noemvri pregledano denes?
Автоматски споено мислење:
Kako ova prepiska od kraj na noemvri razgledana a tie od Septemvri koi se na polozitelno ne kazaa nisto.. do tolku li nema nikakov redosled
A tebe gospodine da ne ne sakaa da ti ja smenat vozackata na nivni rizik psto laes po niv a koiskustvo go imase soniv ti zemaa par ili mene mi teraati ok eOd kade znaes da ne imas licno iskustvo? Mene bas mi izgledaat ok, ne ne baraat tie nas, nie sami gi barame. Mislam deka se ozbilni lugje koi si ja znaat rabotata
Kako misles laam po niv, ne citas deka napisav deka mi se ok i deka mi izgledaat lugje koi si ja znaat rabotataA tebe gospodine da ne ne sakaa da ti ja smenat vozackata na nivni rizik psto laes po niv a koiskustvo go imase soniv ti zemaa par ili mene mi teraati ok e
Pa repliciraj na nego ne na moeto. I za mene se ok. Momentalno najozbilna agencija vo mkNe toj pogore sto pisal ne mijasnone za vas na mene mi sredijseaok deckite
Samo od bugarsko carstvo voena kniska se drugo se odbiva so sfrj gi odbivaat uste pred edna godina trebalo potvrda da si dostavis od strumica. Kako sto odat rabotite potvrdata stana najak dokaz za poteklo samo so neaa odobruvaat ukaz kaj viceprezidentaWOW. чекам(в) од 2013, старите произходи, после во 2016 дополнителни документи (воена книшка од дедо - СФРЈ , кај шо пишува дека служел бугарска војска), во 2017 одобрен позитивно од советот, неколку дена после тоа дополнителна од вицето, и вчера проверувам - отказ дали да плачам или да се смеам. Ни поддавам пак, ни ми треба. гуд лак вас другите.
Smej se brate od sfrj bugarska kniska bas smesno heeeee
Тоа е проблем заради овој чекор со вицето, којшто го немаше порано . Како пред тоа не беше ни проблем, ни смешно? Како ме одобри советот? Тоа е тоа, не е важно веќе.Samo od bugarsko carstvo voena kniska se drugo se odbiva so sfrj gi odbivaat uste pred edna godina trebalo potvrda da si dostavis od strumica. Kako sto odat rabotite potvrdata stana najak dokaz za poteklo samo so neaa odobruvaat ukaz kaj viceprezidenta
Pred tebe imase dosta clenovi sto zedoa drzavjanstvo so jugoslovenska voena kniska kade pisuva deka predokot sluzel nekogas bugarska vojska,problemot e sto Jotova si izmisli svoi kriteriumi za da odbiva sto poveke i da go koci i odolgovlekuva celiov proces,igra politicki igri,so drugi zborovi e najgolema kucka,porano davajne potpis bese formalnost,nemase odbieni i potpis se dobivase za eden mesec,ovaa Jotova prokleta da e.Тоа е проблем заради овој чекор со вицето, којшто го немаше порано . Како пред тоа не беше ни проблем, ни смешно? Како ме одобри советот? Тоа е тоа, не е важно веќе.