- Член од
- 4 октомври 2017
- Мислења
- 178
- Поени од реакции
- 127
Ajde nekoj od 2014 neka se pofali za bilo kakva promena???? 2014 ajde da se izbroime kolku sme Sto cekame uste na DOPOLNITELNA!!!
Eden, neka prodolzi
Eden, neka prodolzi
До сега, една година како ме ставија на дополнителна и нема никаква промена..Дали на некој му се има сменето статус на тие што се на дополнителна со интервју 2016. Инаку јас 5 - ти месец го терам како сум ставена на дополнителна
Немора да значи. Како ке им фати рачето е работава...Zasega nikoj ne se pofalil, ima od 2014 sto se rabotat, koga ke zavrsat so niv 2015 ,pa 2016, so eden zbor ke pomini nekoja godina dodeka da se resat tie na dopolnitelna od 2016
познавам луге кој имаат ИМААТ БГ пасоши а ја вреќаат и лошо мислат за бугарија и НАЈЛОШО от нив имаат ВМРОВСКИ И СДСМ членски книшки, некои мудри луге велат додека има овци ке има и волна,ДОБРО Е[DOUBLEPOST=1528069450][/DOUBLEPOST]еден пријател кој е от 2014 сеуште скоро година чека потписNemoj ovde politiki da prodavas, ako sakame Bugarsko Drzavjanstvo ne znaci deka treba da dozvolime Zaev da ni ebi I drzava I narod, prestani so politiki ovde ako imas da postiras nesto kako da dobieme pobrzo drzavjanstvo postiraj ako ne mrsh u pizdu mater.
Kolku vreme cekas ukaz druze pozzI nedelava slabo ukazi navistina ocekuvav nesto da zivne aj prethodnata praznik bese no i ovaa nisto nekoj pisa deka ke ima ovaa nedela amn veke.
Nekoj da doznal za naredna nedela nesto no ne kako za ovaa sto bese
SEBO ajde ukl se pisi nesto sto kako informacii ima nema arno loso.
Po novo e proverka pa ukaz. So srekja a kade bese na intervju?Нешто почна да се дешава во Софија.
Од денес ми се смени статусот
"Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија "
Сега не ми е јасно, дали после овој статус иде статус проверка од вицепрезидента или се чека указот да биде потпишан?
Интервју Април 2017, документи од братучед.
Фала!
Potocno koj april bese?Нешто почна да се дешава во Софија.
"Молбата ви е разгледана от С'вета по гражданство с положително становиште Предстои издаването на указ на Вицепрезидента на Р Б'лгарија "
Сега не ми е јасно, дали после овој статус иде статус проверка од вицепрезидента или се чека указот да биде потпишан?
Фала!
Интервју во Софија, 28 Април 2017Po novo e proverka pa ukaz. So srekja a kade bese na intervju?
Od 1 fevruari 2018 sum na polozitelno i cekam ukazKolku vreme cekas ukaz druze pozz
Беше на дополнителна?Нешто почна да се дешава во Софија.
Фала!
Не бев на дополнителна.Беше на дополнителна?
Знаеш дека те заебале ако си со документи од прв братучед? Ако Советот те ставил на дополнителна и си преку прв братучед донекаде можеш да си ги зголемиш шансите со тоа што ќе приложиш потврда од клуб. Ако советот случајно те пушти со положително тогаш Јотова никогаш нема да ти потпише, тоа е реалноста. Колку повеќе советот "пушта" противзаконски толку повеќе преписки висат кај Јотова. А госпожата на тие кои се преку прв братучед, вујко, стрико итн. НЕ ИМ ПОТПИШУВА УКАЗ.Нешто почна да се дешава во Софија.
Фала!
Abe puschi ja devojkata da mu se izradvet.... so se prajte popametni od mp-bg.... tie ako ne saket da davet ne ja pushcale so polozitelno.... Sega ne gi pustet ama i ne gi prekratvet.... imet nesto.... naarno nesto da zagatavte....Знаеш дека те заебале ако си со документи од прв братучед? Ако Советот те ставил на дополнителна и си преку прв братучед донекаде можеш да си ги зголемиш шансите со тоа што ќе приложиш потврда од клуб. Ако советот случајно те пушти со положително тогаш Јотова никогаш нема да ти потпише, тоа е реалноста. Колку повеќе советот "пушта" противзаконски толку повеќе преписки висат кај Јотова. А госпожата на тие кои се преку прв братучед, вујко, стрико итн. НЕ ИМ ПОТПИШУВА УКАЗ.
Може да а може и не. Не верувам на ништо додека сама не видам.Знаеш дека те заебале ако си со документи од прв братучед? Ако Советот те ставил на дополнителна и си преку прв братучед донекаде можеш да си ги зголемиш шансите со тоа што ќе приложиш потврда од клуб. Ако советот случајно те пушти со положително тогаш Јотова никогаш нема да ти потпише, тоа е реалноста. Колку повеќе советот "пушта" противзаконски толку повеќе преписки висат кај Јотова. А госпожата на тие кои се преку прв братучед, вујко, стрико итн. НЕ ИМ ПОТПИШУВА УКАЗ.