- Член од
- 23 октомври 2013
- Мислења
- 102
- Поени од реакции
- 101
За тие ич муабет да не прајме, без старо потекло не поминува. Едино од родител, ако татко ти земал на жими мајка пред некоја година сега можеш да земеш друга линија никако.
Koj luge gi imas vo Bg?Јотова,Каракачанов,Цачева,Симеонов?citas be ti deka od pred nekoj den na nekoi im se smenaa statusite vo proverka od viceprezident?poteklo bratucedi,braka,sestriЧлен сум од 2013та, пишувам у темата уште кога беше 300 страници, и кажувам информации кои ги добив вчера од човек од бг. Ако планираш да мрчиш со профил од пред 5 дена ти се молам НЕ ! Баш од вакви мрчатори шо за се и сешто посираат бегам од тука, шо народ сме значи...
Всушност, треба да сватиме дека сепак Бугарија е земја која има закони и истите треба да се почитуваат и од нас кои сме апликанти. Навивам дека ќе пуштаат до второ колено по права линија. Понатаму не знамImame novi stari clenovi(jasnovidci)sto od prva raka ni kazuvaat kako mozeme da zememe pasos.evo i doktori ni se pridruzija na forumot se so cel da vnesat svezina i malku da ne "ohrabrat".
Navredi?kaj citas deka te navrediv.procitaj uste ednas se so napisavЗначи уште кога ќе ја видам твојата некултура, некредибилитет од пред 5 дена си на форумот и веднаш со навреди, нема што повеќе да те коментирам. Овие информации се од човек кој што ми е од доверба и живее во бугарија и работи со вакви процедури, сакаш верувај ми сакаш игнорирај ме.
http://www.promacedonia.org/vk/index.html
Knigata na Kncov kade moze da proverite dali vo gradot ili selo od kade poteknuvate vie ili vasite predci imalo blgarsko naselenie i kolku.Vrz osnova na ovaa statistika se dobiva potvrda i pokasno proishod.
Kade da vidam za seloto kade sto e roden pradedo mi a vooedno e bil i bg vojnik?Vo seloto od baba mi pisuva deka bile 100% Blgari