Девојче, голем дел од луѓето ги боли кур за Македонија Гоце Даме Каракачанов...На серачи мора со серка да им се врати. Не се разбираат од убави ароми.
Помири се со ова, прекини да свршаваш и олабави малце.
Девојче, голем дел од луѓето ги боли кур за Македонија Гоце Даме Каракачанов...На серачи мора со серка да им се врати. Не се разбираат од убави ароми.
Глупави прашања заслужуваат глупав одоговор...Немало слободен термин за закажување ?
Па тоа што голем дел од луѓето се предавници, јас ли сум виновна?Девојче, голем дел од луѓето ги боли кур за Македонија Гоце Даме Каракачанов...
Помири се со ова, прекини да свршаваш и олабави малце.
Си го сменала потписот, крајно време беше
Ги боли кур за тебе, историја, предавници, корења.... не замарај и помири се.Па тоа што голем дел од луѓето се предавници, јас ли сум виновна?
И демек, да ги разберам оти се предавници?
Да не треба да сочувствувам со нив што не си ја знаат историјата, што не си го знаат коренот?
Што мајка барале да бегаат од часови историја во средно?
Да, немав место да допишам. Мораше, јебига.Си го сменала потписот, крајно време беше
Абре какви двеста евра, бе нормални ли сте?Не знам на колкава возраст си, ама ко за џепарац можи и да се доволно
Па затоа и се предавници, оти немаат поим од ништо, нит историја, нит култура, ништо, ништо.Ги боли кур за тебе, историја, предавници, корења.... не замарај.
Јако објаснето... Ама тој истиот до пред некое време го правеше истото и со Југо на МК таблици, а тебе тогаш не ти сметаше...Па затоа и се предавници, оти немаат поим од ништо, нит историја, нит култура, ништо, ништо.
Пример, Toecutter ќе ти објасни аргументирано зошто за него националноста е ,,замислен ентитет,,. И немам проблем да го почитувам неговото мислење.
Ама од некое сељачиште, што дрка на Полат Алемдар, рока Шабан Шаулич у ,,чичка новиот,, голф 3 од Бугарија, носи златен ланец преку тепихот и главна фаца е кога ќе збрчи у 3 сабајле у сред маало, ќе се начука како вол и ќе зборува дека ,,че иди у западот че се врати и че ебе све живо и диво,, ...
тоа не е човек бре, за да може Македонец да биде.
Тоа е штеточина.
Тоа е филмотПа затоа и се предавници, оти немаат поим од ништо, нит историја, нит култура, ништо, ништо.
Пример, Toecutter ќе ти објасни аргументирано зошто за него националноста е ,,замислен ентитет,,. И немам проблем да го почитувам неговото мислење.
Ама од некое сељачиште, што дрка на Полат Алемдар, рока Шабан Шаулич у ,,чичка новиот,, голф 3 од Бугарија, носи златен ланец преку тепихот и главна фаца е кога ќе збрчи у 3 сабајле у сред маало, ќе се начука како вол и ќе зборува дека ,,че иди у западот че се врати и че ебе све живо и диво,, ...
Тоа е штеточина.
Не е до тебе, толку ти сече... ти пишува психологија студираш. Отиди малце на психолог да се провериш. И онака ти е блиску.Па затоа и се предавници, оти немаат поим од ништо, нит историја, нит култура, ништо, ништо.
Тоа е штеточина.
Ако си убава ко Бугарките ќе те земам за жена .договорено со македонски пасошПа затоа и се предавници, оти немаат поим од ништо, нит историја, нит култура, ништо, ништо.
Тоа е штеточина.
Haha ubavo kazano, ama stavi vo recenicata deka Golfot e od Slovenija ili Germanija uvezen na staro dobivas - tipicen novosozdaden i prosvetlen makedonski "patriot"Па затоа и се предавници, оти немаат поим од ништо, нит историја, нит култура, ништо, ништо.
Тоа е штеточина.
И тоа што викаш, вистината те боли.Не е до тебе, толку ти сече... ти пишува психологија студираш. Отиди малце на психолог да се провериш. И онака ти е блиску.
Не благодарам.Ако си убава ко Бугарките ќе те земам за жена .договорено со македонски пасош
Не ме знаеш мене а и не ги знаеш илјадниците луѓе што земаат бугарски пасоши.И тоа што викаш, вистината те боли.
Извини, немав намера да ги повредам твоите ,,че идам у западот че донесам пари и че ебам све живо и диво,, чувства.
И тогаш ми сметаше, ама тогаш мене штета не ми правеше, си живееше сам во својата мизерија од живот.Јако објаснето... Ама тој истиот до пред некое време го правеше истото и со Југо на МК таблици, а тебе тогаш не ти сметаше...