- Член од
- 31 мај 2014
- Мислења
- 172
- Поени од реакции
- 306
за такви како тебе не пасоши туку црн печат,
да нема потоа прашања поради какви луѓе е забавена постапката на сите!

за такви како тебе не пасоши туку црн печат,
да нема потоа прашања поради какви луѓе е забавена постапката на сите!
Pred tri dena rece deka i ti si smrtnik koj ceka bg pasos,za popladneto da napises deka veke si go zel,a deneska vikas deka treba da odis da se slikasТоа не се тези , тоа е вистина . Вера излезе ли протокол 17а, на Деан_кав му излегло бројчето а не е во протокол Ке излезе и протокол16а . Јас напишав дека се одобрени околу 800 од доп.проверка и тоа е точно. А јас во понеделник навистина одам во Благоевград на сликање. Поздрав.
Види пред да го објават соопштението,може да си во процедура а другите околу тебе на доп. вратени.Тоа се случува редовно,но во наредните соопштенија ќе те објават т.е ќе бидеш вратен на доп.,освен ако немаш однесено предвреме некој документ.Гледам денес ми го прескокнале бројот, и не е ставен на дополнителна. Тоа добро или лошо е?
I mene me preskoknaa prvata tura ama narednata ne mu izbegav ako osta nata dobro e za tebeГледам денес ми го прескокнале бројот, и не е ставен на дополнителна. Тоа добро или лошо е?
[DOUBLEPOST=1401985162][/DOUBLEPOST]Овие страшно ја забрзаа постапката за вракање на дополнителна проверка:Како што некни напишав дојдоа до 3000 број од 2013. И што е пострашно многу мал број имаат одобрени. Еве некои одобрени денес од 2013 2806/13 2681/13 2748/13 2764/13 ако некој од форумот има некој од броевите нека му е со срекаPred tri dena rece deka i ti si smrtnik koj ceka bg pasos,za popladneto da napises deka veke si go zel,a deneska vikas deka treba da odis da se slikas[/quo
Освен глупави реплики дали знаеш нешто друго. За жал утре ке има многу вратени на доп. проверка од 2013. и денес има 10-тина што им се одобрени државјанствата од 2013
Од овие четворица, тројца се одбиени. На четвртиот нека му е со среќа.[DOUBLEPOST=1401985162][/DOUBLEPOST]Овие страшно ја забрзаа постапката за вракање на дополнителна проверка:Како што некни напишав дојдоа до 3000 број од 2013. И што е пострашно многу мал број имаат одобрени. Еве некои одобрени денес од 2013 2806/13 2681/13 2748/13 2764/13 ако некој од форумот има некој од броевите нека му е со срека
Од овие четворица, тројца се одбиени. На четвртиот нека му е со среќа
Извинете други бројшчиња сум запишал во право си тоа се одбиени
Тоа е исто првото е филтер во мин за правосудие а второто комисијата на председателот на Бугарија. За отфрлање на документите најчести причини се уверенијата за неосудуваност посебно за осудени лица кој не поднеле барање казната да им биде избришана од судот, фалсификуфани докумети повреда на безвизниот режим и во оваа година доста што биле на интервју а не успеале да докажат дека се Бугари. Посебно е ова важно за новите апликанти кој допрва треба да одат на интервју да обрнат внимание бидејки сега е доста строго и интервјата траат по 15-20 мин бидејки имав прилика да го видам тоа кога бев да го земам државјанството пред некое времеДали знај некој која е разликата помеѓу "С'вет'т по гражданството не е уважил молбата" и "Молбата Ви е отхв'рлена" гледам на некој бројчина го пиши едното, а на некој другото
Да ја лежев робја 20 години за убиство, и после поднесов барање до судот и ми ја избришаа казната и после земав уверение дека никад не сум бил осудуван... топ работа е тоа да поднесеш "барање до судот да ти го избришат досието".... чиста работаТоа е исто првото е филтер во мин за правосудие а второто комисијата на председателот на Бугарија. За отфрлање на документите најчести причини се уверенијата за неосудуваност посебно за осудени лица кој не поднеле барање казната да им биде избришана од судот, фалсификуфани докумети повреда на безвизниот режим и во оваа година доста што биле на интервју а не успеале да докажат дека се Бугари. Посебно е ова важно за новите апликанти кој допрва треба да одат на интервју да обрнат внимание бидејки сега е доста строго и интервјата траат по 15-20 мин бидејки имав прилика да го видам тоа кога бев да го земам државјанството пред некое време
a licno li gi podadi doc.veke 4 meseci sum na dopolnitelna.Pred 3 meseci dostaviv dokumenti i takvi od bugarska egzarhija no nema nikakva promena na statusot.Dali nekoj znae sto tocno se slucuva i tie sto go dobile ukazot kako go dobile.