Фали соја :pos2:замисли коинциденција.....јеби га лето...свашта се дешава
уште бугариве фалат и ....блгарски кебап
САД и стратешки партнер и на Бугариja и на Македониjа.Бугарија......вистински “пријател“
Бомбардирање на Битола
..И палење на Битола
И сега ќе одат да им оддаваат почит на тие што убиваа, бомбардира и палеа????
:nesvest:шо била убава софија...ццц...е ваква треба да биде
Македонцки изпадна в духовен катарзис. Да не получи оргазам?шо била убава софија...ццц...е ваква треба да биде
Македонцки, гледам се правиш на воевода, комита. А дека беше през 2001 бе сине маичин кога имаше проблем во Македониа и требуваха такви хора? Се криеше зат полата на маика си? Херои се правете на форумите. Ако ви падне ке натепате некое дете или стар човек. Ама ако се напече бегата како пилци, Истинските патриоти македонци не се фалат. :helou:шо била убава софија...ццц...е ваква треба да биде
Ако не можеш да видиш годината на сликата,да ти кажа 1917 година-ха ти кажи коja воjна и каде виде ти ќотек от месното население во тази воjна?!За прости луѓе- постои година на сликите , а и живи луѓе сведоци кои кажале кој како и зашто , затоа не се глупирај и не треси зелени многу.Да не беше така немаше да јадете ќотек како магариња во Македонија на секој чекор.
ТУКА каде ми е местото, за разлика од некој..иако имам роднини и пријатели по пола свет..јас бев ТУКА...А дека беше през 2001 бе сине маичин кога имаше проблем во Македониа и требуваха такви хора?
а ти се препозна во текстот ли????Много интересно кои са за вас татари?!
Определено Не,па и не познавам ни един татари,а ти?а ти се препозна во текстот ли????